Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Vancouver prekinuo pobjednički niz Floride

Florida Panthers
Foto: Reuters/Pixsell
12.01.2016.
u 15:30

Daniel Sedin je bio dvostruki strijelac, zabio je u produžetku za pobjedu i izjednačio se s Marjusom Naslundom kao najbolji strijelac sa 346 pogodaka u povijesti Canucksa

Vancouver Canucks su sa 3:2 u produžetku slavili protiv Florida Panthersa i okončali njihov pobjednički niz od 12 utakmica.

Daniel Sedin je bio dvostruki strijelac, zabio je u produžetku za pobjedu i izjednačio se s Marjusom Naslundom kao najbolji strijelac sa 346 pogodaka u povijesti Canucksa. Prvi gol za Vancouver zabio je rookie Jake Virtanen. Prvi pogodak za Pantherse postigao je Jussi Jokinen, a drugi Jonathan Huberdeau.

New York Rangers su sa 2:1 bili bolji od Broston Bruinsa. Jesper Fast zabio je pobjednički gol manje od dvije minute do kraja. Derick Brassard je zabio izjednačujući gol za Rangerse 35 sekundi nakon početka zadnje trećine, a vratar Henrik Lundqvist je imao 32 obrane u svojoj 19. pobjedi. Jedini gol za Boston zabio je Jimmy Hayes, a Tukka Rask je obranio 28 udaraca.

Brent Burns i Joe Thornton su zabili po gol i upisali asistenciju za pobjedu San Jose Sharksa od 5:4 nad Calgary Flamesima. Joonas Donskoi, Logan Couture i Joel Ward su također zabili za San Jose (20-18-2) koji ima 14 pobjeda u gostima ove sezone, samo Washington Capitalsi imaju više (16). Martin Jones je upisao 31 obranu. Pogotke za Calgary postigli su Sean Monahan, Dennis Wideman, Sam Bennett i Micheal Ferland, a Karri Ramo je obranio 13 udaraca.

Los Angeles Kingsi su sa 4:2 slavili protiv Detroit Red Wingsa, a do pobjede su ih odveli pogoci Anže Kopitara, Aleca Martineza, Dwighta Kinga i Tylera Toffolija. Za Detroit su suparničku mrežu zatresli Alexey Marchenko i Tomas Tatar.

>> Aleksej Ovečkin se 500. pogotkom upisao u povijest NHL lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije