Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Kingsi izgubili i ponudili Canucksima priliku koja se ne propušta

NHL
Reuters/PIXSELL
11.11.2015.
u 11:16

Najzaslužniji za petu ovosezonsku pobjedu Avalanachea, a treću u gostima, bili su dvostruki strijelac Matt Duchene i švicarski vratar Reto Berra koji je zaustavio svih 25 udaraca

Hokejaši Colorada ostvarili su uvjerljivu 4-0 pobjedu na gostovanju u Philadelphiji, a zanimljivo je da u 12 utakmica u NHL-u, odigranih u noći s utorka na srijedu, nijedna nije otišla u produžetak.

Najzaslužniji za petu ovosezonsku pobjedu Avalanachea, a treću u gostima, bili su dvostruki strijelac Matt Duchene i švicarski vratar Reto Berra koji je zaustavio svih 25 udaraca domaće momčadi za svoj drugi ovosezonski 'shutout', a treći u karijeri. Colorado je poveo već nakon 57 sekundi sretnim pogotkom veterana Jeromea Iginle. Uslijedila su dva pogotka Duchenea u drugoj trećini te još jedan Codyja Mcleoda u posljednjoj trećini na asistenciju dvostrukog strijelca. Coloradu je to bila prva u seriji od sedam gostujućih utakmica, a Borna Rendulić je i dalje u AHL momčadi iz San Antonija.

Domaći 2-3 poraz Los Angelesa od Arizone dao je priliku Vancouveru za proboj na vrh ljestvice Pacifičke divizije, što su Canucksi iskoristili i slavili s 5-3 na gostovanju kod Columbusa. Iako je na tom dvoboju palo osam pogodaka, to nije bila utakmica na kojoj su strijelci bili najraspoloženiji.

Čak 12 pogodaka vidjeli su ljubitelji hokeja u Nashvilleu, gdje su domaći Predatorsi sa 7-5 svladali Ottawu, iako su Senatorsi vodili 3-1 nakon prve trećine i 5-4 nakon druge. Zanimljivost ove utakmice je da su Predatorsi imali sedmoricu različitih strijelaca, te da nijedan od pogodaka nisu postigli uz brojčanu prednost na ledu.

NHL rezultati:

Los Angeles - Arizona 2-3

San Jose - NY Islanders 2-4

New Jersey - St. Louis 0-2

NY Rangers - Carolina 3-0

Philadelphia - Colorado 0-4

Columbus - Vancouver 3-5

Detroit - Washington 1-0

Tampa Bay - Buffalo 1-4

Florida - Calgary 4-3

Nashville - Ottawa 7-5

Minnesota - Winnipeg 5-3

Dallas - Toronto 2-3

>> Novi poraz Chicaga, nova pobjeda Dallasa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije