Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Calgary nadoknadio zaostatak od tri gola i slavio protiv Dallasa

Calgary Flames
Reuters/PIXSELL
02.12.2015.
u 11:30

Johnny Gaudreau je zabio gol u zadnjoj trećini i u u izvođenju kaznenih udaraca i tako pomogao Flamesima stignu pobjede

Calgary Flames su nadoknadili zaostatak od tri gola i na kraju nakon izvođenja kaznenih udaraca pobijedili sa 4-3 Dallas Starse

Johnny Gaudreau je zabio gol u zadnjoj trećini i u u izvođenju kaznenih udaraca i tako pomogao Flamesima, koji su gubili 3-0 na polovici druge trećine, da pobijede. Strijelci za Flamese bili su i Mikael Backlund i  Dougie Hamilton. Golove za Starse zabili su Jason Spezza, Cody Eakin i Mattias Janmark.

I Detroit Red Wings su slavili nakon izvođenja kaznenih udaraca. Brad Richards je zabio jedini gol u izvođenju kaznenih udaraca i Detroit Red Wings su sa 5-4 slavili protiv Buffalo Sabres. Justin Abdelkader je zabio dva gola, a  Tomas Tatar i Drew Mille po jedan za Detroit. Vratar Petr Mrazek je obranio 28 udaraca. I Buffalo je imao jednog dbvostrukog strijelca, Evandera Kanea, a preostala dva gola zabili su Zemgus Girgensons te Zach Bogosian, dok je vratar Linus Ullmark upisao 42 obrane.

Los Angeles Kings su slavili u produžetku, a pobjednički gol nakon dvije minute igre u dodanom dijelu zabio je Anže Kopitar za pobjedu od 2-1 nad Vancouver Canucksima. Poveo je Vancouver pogotkom Daniela Sedina, a Drew Doughty je zabio za 1-1. Vratar Canucksa Jacob Markstrom imao je u porazu 38 obrana.

REZULTATI:

New Jersey Devils - Colorado Avalanche     1-2
Ottawa Senators - Philadelphia Flyers      2-4
St. Louis Blues - Florida Panthers         1-3
Chicago Blackhawks - Minnesota Wild        1-2
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks      2-1 (produžetak)
Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets 2-1
Detroit Red Wings - Buffalo Sabres         5-4 (kazneni udarci)
Nashville Predators - Arizona Coyotes      5-2
Calgary Flames - Dallas Stars              4-3 (kazneni udarci)
San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins      1-5

>> Florida bolja od Detroita u produžetku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije