Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Neuništivi Jaromir Jagr i dalje zabija, vodio je Floridu do pobjede

Jaromir Jagr
Reuters/PIXSELL
21.12.2015.
u 11:30

Panhtersi su pobijedili 5:4 nakon kaznenih udaraca Vancouver Canuckse

Chicago Hawksi su u produžetku sa 4-3 pobijedili San Jose Sharkse, a pobjednički gol zabio je Jonathan Toews nešto više od dvije minute nakon početka doadnog dijela utakmice na asistenciju vodećeg strijelca NHL-a Patricka Kanea. 

Kane je zabio svoj 21. gol ove sezone u prvoj trećini, a druga dva gola zabili su Duncan Keith i Artem Anisimov. Blackhawksi su se sada izjednačili sa St. Louis Bluesima na drugom mjestu Centralnoj diviziji. Ovo je drugi uzastopni poraz Sharksa (16-15-2) za koje su pogotke postigli Joonas Donskoi, Tommy Wingels i Joe Pavelski.

Washington Capitalsi su, drugu utakmicu zaredom, nadoknadili veliki zaostatak i na kraju slavili. Sinoć su sa 7-3 u Madison Square Gardenu pobijedili New York Rangerse. U petak su, nakon što su gubili 3-0, nadoknadili zaostatak i sa 5-3 slavili protiv Tampa Bay Lightninga. Washington (24-6-2) je ovom pobjedom povećao svoju prednost ispred Rangersa u Metropolitanskoj diviziji na osam bodova.

Strijelci za Washington su bili T.J. Oshie, Alex Ovečkin, Jason Chimera, Jevgenij Kuznjecov, Marcus Johansson, dok je Justin Williams zabio dva gola. Vratar Braden Holtby je imao 33 obrane, ukljkučujući 21 nakon što je primio teri gola uz 15 udaraca prema svojim vratima u prvoj trećini. Golove za Rangerse zabili szu J.T. Miller, Chris Heider i Dan Boyle. 

Florida Panthers su sa 5-4 pobijedili Vancouver Canuckse, a Aleksander Barkov je zabio gol u kaznenim udarcima, dok se Jaromir Jagr pomaknuo na četvrto mjesto na listi najboljih strijelaca NHL-a svih vremena. Zahvaljujući Jagrovom 732. golu Florida je došla na 2-2.  Svaka je momčad zabila po dva gola u prvoj trećini i po dva u drugoj. Jannik Hansen je zabio svoj  deseti gol ove sezone u prvoj trećini za Canuckse. Shawn Thornton je izjednačio šest minuta kasnije.

Za 2-1 za Vancouver zabija Sven Baertschi, a onda na 2-2 postavlja Jagr. Vincent Trocheck je doveo Pantherse u vodstvo od 3-2 u drugoj trećini, ali je onda Derek Dorsett izjednačio 31 sekundu kasnije. Aaron Ekblad je zabio za Floridu iskoristivši drugi power-play, a na 4-4 je postavio Daniel Sedin.

Izvođenjem kaznenih udaraca odlučena je i utakmica između Boston Bruinsa i New Jersey Devilsa, a jedinji strijelac u tom dijelu utakmice bio je Ryan Spooner koji je Bruinsima donio pobjedu od 2-1.  Loui Eriksson je zabio prvi gol za Boston u prvoj trećini. Jedini gol za  Devilse zabio je Andy Greene u drugoj trećini. 

Detroit Red Wingsi su u drugoj trećini zabili tri gola i na kraju pobijedili Calgary Flamese sa 4-2. Dylan Larkin, Brad Richards, Gustav Nyquist i Justin Abdelkader su bili strijelci za Detroit (17-9-7) koji je prkeinuo niz od tri poraza. Vratar Petr Mrazek je obranio 26 udaraca prema svojim vratima. Pogotke za Calgary postigli su Dennis Wideman i Dougie Hamilton, dok je Karri Ramo upisao 31 obranu.

REZULTATI:

Florida Panthers - Vancouver Canucks      5-4 (kazneni udarci)
Boston Bruins - New Jersey Devils         2-1 (kazneni udarci) 
Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators     5-2
Detroit Red Wings - Calgary Flames        4-2
New York Rangers - Washington Capitals    3-7
Chicago Blackhawks - San Jose Sharks      4-3 (produžetak)

>> Colorado do pete uzastopne pobjede, Pittsburgh do petog poraza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije