Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI O SKANDALU

'Nema šanse da se Davor dopingirao'

balic-txt.jpg
import
18.01.2007.
u 11:35

Nakon posljednjeg treninga hrvatske rukometne reprezentacije uoči današnjeg puta na SP stigla je loša vijest iz Španjolske. Davor Dominiković je imao na doping pozitivan A uzorak. Njegovi suigrači su složni - vjeruju Davoru da je čist.

Balić: Nema šanse da je nešto uzeo
Ivano Balić je Davorov suigrač u Portlandu.
- Ne vjerujem da nešto uzeo. Nema šanse. Toliko ga poznajem. Bez njega će biti puno teže. On je trenutačno jedan od trojice najboljih obrambenih igrača na svijetu. Mi ostali pokušat ćemo nadoknaditi njegov izostanak.

Vori: Brzo će nam se vratiti
Igor Vori je također bio testiran u Šanjolskoj.
- Dolaze oni često. I zato baš ne vjerujem da je Davor uzimao nešto što nije dopušteno. Pa u pitanju je njegova karijera, koje se sigurno ne bi odrekao zbog takve gluposti. Bit će on uskoro s nama - rekao je Vori.

Šprem: Svi smo uz Davora
Goran Šprem ne može vjerovati što se događa njegovu suigraču. - Uopće nema spora da smo svi uz Davora i svi znamo da nije ništa nedopušteno uzimao - kaže Šprem.


Doping kod hrvatskih sportaša

Najpoznatiji slučajevi dopinga kod hrvatskih sportaša su oni plivača Marka Strahije, dizača utega Jota Jotova i vaterpolista Višeslava Sarića. Strahija je bio pozitivan u srpnju 2003. godine, a FINA ga je kaznila s četiri godine zabrane nastupanja. Jotov i Sarić “pali” su na Mediteranskim igrama u Tunisu 2001. (h)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije