Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čovjek zid'

Za navijače Juventusa nema sumnje - Mandžo je najbolji! A evo zbog čega

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.06.2017.
u 19:49

Većina navijača na Facebooku je najboljom proglasilo Mandžukićevu obrambenu intervenciju.

Navijači Juventusa obožavaju Marija Mandžukića. Osvojio ih je svojom borbenošću, podređivanju momčadi i trudom te postao njihov idol. U prilog tome najbolje govore rezultati izbora za najbolju obrambenu reakciju sezone.

Juvenuts je, naime, u videu izdvojio pet najboljih trenutaka sezone te upitao navijače koji im je najbolji. Većina navijača na Facebooku je najboljom proglasilo upravo Mandžinu akciju.

Hrvatski napadač istaknuo se u prosincu u pobjedi nad Atalantom (3:1), kad je pred kraj prvog poluvremena u dva navrata blokirao pokušaje suparnika koji su prijetili Buffonu - prvo prsima, a onda i glavom. Nešto kasnije zabio je i pogodak za 3:0, a iz igre je ispraćen ovacijama.

Pogledajte video i prisjetite se odlične intervencije hrvatskog napadača zbog koje je dobio nadimak 'čovjek zid'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije