Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On čini razliku

Mladi Hrvat dobio nevjerojatne pohvale: Da je igrao, osvojili bi Ligu prvaka!

Marko Pjaca
Foto: Reuters
1/6
26.06.2017.
u 17:43

Allegri je Pjacin izostanak označio ključnim faktorom poraza protiv Reala u finalu Lige prvaka (4:1).

Trener Juvenutsa Massimiliano Allegri izrekao je velike komplimente na račun hrvatskog reprezentativca, 22-godišnjeg Marka Pjace, te njegov izostanak označio ključnim faktorom poraza protiv Reala u finalu Lige prvaka (4:1).

Hrvatski ofenzivac od ožujka je izvan terena zbog ozljede koljena, a Allegri je naglasio kako je zbog toga u drugom poluvremenu finala u Cardiffu ostao bez mogućnosti za promjenu načina igre kojim bi pokušao napraviti preokret.

- Prvotna ideja bila je da povedemo u prvom poluvremenu ili da imamo vodstvo nakon sat vremena igre. Kad smo prije dvije godine pobijedili Real u polufinalu bila je to drugačija momčad, tada sam imao više mogućnosti za promjenu stila igre u drugom poluvremenu - kazao je Allegri i dodao:

- Ovog puta krenuli smo s jednim stilom nogometa, zatim smo mijenjali, ali četvorica naprijed potrošili su golemu količinu energije u prethodnom razdoblju. Tko je mogao zanti da će se Pjaca ozlijediti. A on je napredovao i postao igrač koji, prije svega u Europi, u nokaut utakmici, može napraviti razliku. Bez njega morao sam ostalu četvoricu ofenzivaca prisiliti na veće napore što smo na kraju skupo platili - zaključio je Allegri.

Pjaci će trenerovi komplimenti zasigurno goditi te će mu biti podstrek u napornom razdoblju u kampu u kojem trenira po posebnom programu. Stoga neće sudjelovati na Juventusovoj turneji po Americi.

Talijanski mediji nedavno su otkrili i kako će mu Allegri u novoj sezoni namijeniti novu ulogu u momčadi. Dosad je bio zamjena Mariju Mandžukiću na krilu, a u novoj sezoni trebao bi zauzeti poziciju središnjeg napadača te na njoj mijenjati Gonzala Higuaina.

 

Komentara 3

ME
medved12
19:24 26.06.2017.

sad kenjaš kad ga je trebao stavit nije isto ko i Čaćić

DU
Deleted user
19:40 26.06.2017.

gdje je ono ponikao Pjaca ?

DU
Deleted user
23:13 26.06.2017.

Mamić je kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije