Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara dama

Juventus doveo napadača koji će biti konkurencija našem Mandži

Patrik Schick
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.06.2017.
u 12:12

Schick je igrao za prašku Spartu i Bohemians, a prošlog ljeta stigao je u Sampdoriju. U dresu Sampdorije je zabio 11 golova u talijanskom prvenstvu i zaslužio je brojne pohvale za svoju debitantsku sezonu u Seriji A

Talentirani češki napadač 21-godišnji Patrik Schick napušta Sampdoriju, a karijeru bi trebao nastaviti u Juventusu. Vrijednost transfera je 30 milijuna eura, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

Schick je igrao za prašku Spartu i Bohemians, a prošlog ljeta stigao je u Sampdoriju. U dresu Sampdorije je zabio 11 golova u talijanskom prvenstvu i zaslužio je brojne pohvale za svoju debitantsku sezonu u Seriji A.

Češki napadač bit će konkurencija našem Mariju Mandžukiću i Argentincu Gonzalu Higuaínu.

Komentara 2

RI
rikavac
16:22 22.06.2017.

Mandzo trenutno kako igra nit je napadac nit je nekom konkurencija vidjeli smo protiv Islanda kolki je golgeter.

MV
Mijat vrdoljak
15:12 22.06.2017.

Mandžo nema konkurenciju, uvijek igra mnogi konkurenti su to osjetili. Koga je god kupio: Wolsburg, Bayern, Madrid ili Juventus Mandžo uvik igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije