Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki Lukin uspjeh

Modrić nakon slavlja: Mandžu i Pjacu tješit ću u reprezentaciji

Nogometaši Real Madrida 12. put su osvojili Ligu prvaka
Reuters/PIXSELL
04.06.2017.
u 11:40

- Presretni smo što smo osvojili drugu Ligu prvaka zaredom. Ja sam uvijek govorio da ako netko to može napraviti - to je Real Madrid.

Luka Modrić je čovjek za finala. Tri puta je nastupio u završnici Lige prvaka i tri puta je osvojio najelitnije nogometno natjecanje na svijetu. Hrvatski nogometaš ušao je u elitno društvo, rijetki imaju toliko naslova kao on, a ujedno je postao najuspješniji Hrvat u LP-u.

- Presretni smo što smo osvojili drugu Ligu prvaka zaredom. Ja sam uvijek govorio da ako netko to može napraviti - to je Real Madrid. Ne zato što ja igram u Realu već jer to definitivno najveći klub na svijetu u povijesti nogometa i u ovim trenucima najbolji klub na svijetu, rekao je Modrić u razgovoru za HRT pa dodao:

- Zabili smo odmah nakon prve akcije, koju smo dosta vježbali na treninzima, jer je Juve dosta jak na centaršutima, ali u tim povratnim loptama ostavlja dosta prostora i tako smo zabili prvi gol. Nakon toga oni su izjednačili fenomenalnim golom Mandže. Drugo poluvrijeme smo odigrali jednu veličanstvenu utakmicu, dominirali smo u svim segmentima igre i taj drugi i treći gol je bio presudan.

Nogometaši Real Madrida 12. put su osvojili Ligu prvaka
1/15

S druge strane jučer su mu stajali prijatelji iz reprezentacije. Mario Mandžukić postigao je spektakularan pogodak za Juve, ali nije bilo dovoljno jer je kraljevski klub bio prejak. Marko Pjaca nije igrao zbog ozljede, ali bio je u Cardiffu.

- Vidio sam ih poslije, pozdravili smo se normalno i bit će vremena za tješenje u reprezentaciji, zaključio je hrvatski maestro.

Komentara 1

KT
komen_tar
12:52 04.06.2017.

Tri gola su bila nakon povratne lopte, a to je dokaz da je Zidane ipak trener koji ima znanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije