Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GIMNASTIKA

Nastavlja nizati uspjehe: Tin Srbić ukupni pobjednik Svjetskog Challenge kupa

Četvrti dan natjecanja DOBRO World CUP Osijek 2023.
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
18.09.2023.
u 10:30

U finalu vježbe na preči, u punoj Accor Areni u Parizu, aktualno olimpijsko srebro i prvak Europe zauzeo je peto mjesto, dok je Tijana Korent bila šesta na preskoku

Tin Srbić treću godinu zaredom ukupni je pobjednik Svjetskog Challenge kupa na preči! Tijana Korent druga je na preskoku u 2023. godini! U spektakularnom finalu prepune Accor Arene u Parizu aktualno olimpijsko srebro i prvak Europe na preči zauzeo je 5. mjesto, dok je Tijana Korent bila šesta.

Tin je usvom 31. finalu Svjetskog kupa izveo svoju najjaču vježbu sa startom 6.3, no dogodila mu se pogreška pred kraj vježbe, a onda i pad na saskoku zbog čega je završio kao peti sa 13.100 bodova.

VEZANI ČLANCI:

- Jako dobro sam krenuo u vježbu, do sada najbolje u ovoj sezoni povezao kombinacije Tkačeva i Adlera s pola okreta u pruženi Piatti. Stvarno je bilo jako dobro. Nakon toga je išao Kolman. Imao sam snage, ali jednostavno, krivo sam procijenio, približio ga i to mi je uzelo svu snagu, skinulo barem 8 desetinki. Onda sam na kraju vježbe od umora krivo procijenio saskok, pa je bio pad i na saskoku. Nadam se da će na Svjetskom prvenstvu u Antwerpenu za dva tjedna biti ista ova vježba samo puno bolja - rekao je Tin.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

 

Komentara 1

BJ
Barutanski jarak
14:58 18.09.2023.

Bravo Srbiću! Uvjek super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije