Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUREL BENOVIĆ

Životna drama u domu hrvatskog sportaša: 'Oživljavao sam vlastitu majku, zvao hitnu i plakao'

Osijek: Aurel Benović i njegov trener Vladimir Mađarević na konferenciji prije odlaska na SP
Davor Javorovic/PIXSELL
07.09.2023.
u 18:52

Naš gimnastičar objavio je na društvenim mrežama kroz kakvu je situaciju prolazio

Iznimno talentirani hrvatski gimnastičar iz Osijeka, Aurel Benović, na društvenim je mrežama danas podijelio dramu koju je proživio u vlastitom domu. Njegovoj majci je pozlilo, a do dolaska Hitne pomoći, Aurel ju je održavao na životu i tako je spriječeno ono najgore što se moglo dogoditi. 

VEZANI ČLANCI:

- Na žalost iz ovakvih teških trenutaka čovjek uvijek nauči neku novu život lekciju. Na žalost, moja današnja životna lekcija je bila iz filma strave. Budeći se ujutro u 7:30 zatekao sam mamu u ne najboljem fizičkom stanju, ali kao i svaki dan s obzirom na to da je već dugo bolesna, mislio sam kako će popiti svoje lijekove opet će se to smiriti. No na žalost to ovaj puta nije bilo tako... Samo se srušila. Zovem Hitnu, plačem, oživljavam vlastitu majku. Srce joj je stalo. Pravovremenom reakcijom i brzim dolaskom liječničke službe ponovno se vratila i nadam se da će se brzo oporaviti - objavio je Aurel Benović na Instagramu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije