Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski gimnastički kup

Srbić: 'U kvalifikacijama odmah izvodim najjaču vježbu, a finalu ću ubaciti sve što znam'

Osijek: Drugi dan kvalifikacija za DOBRO Svjetski kup u gimnastici
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
09.06.2023.
u 19:25

Uz Tina Srbića na natjecanju u Osijeku nastupit će i Aurel Benović, osvajač srebrne europske medalje te prošlogodišnji pobjednik DOBRO World Cupa na parteru.

U osječkoj dvorani Gradski vrt počeo je Svjetski gimnastički kup. U današnjim kvalifikacijama nastupit će Tin Srbić, osvajač srebrne olimpijske medalje na preči, aktualni prvak Europe i trostruki pobjednik Osijeka.

– Nakon prvenstva Hrvatske u Osijeku, koje sam odradio proteklog vikenda, slijedi mi i DOBRO World Cup, svima nama jedno od najdražih natjecanja. Osobno nemam prevelika očekivanja u smislu rezultata, jer znam da sam dobar, da sam u dobroj formi i da sve nove vježbe koje radim mogu izvesti. Ali iskreno, malo sam umoran.

GALERIJA Đoković pobjedom protiv Alcaraza izborio finale Roland Garrosa

Osijek: Drugi dan kvalifikacija za DOBRO Svjetski kup u gimnastici
1/22

Dogodio se zamor materijala nakon dugačke sezone. Mislim da nikada nisam imao toliko natjecanja u ovom prvom dijelu sezone, a uz to sam osvojio i europsko zlato... Nemam nikakvih fizičkih problema, psihički znam da mogu izvesti vježbu i ovdje, samo treba malo adrenalina u kvalifikacijama da osjetim dvoranu.

Neću ići lagano, već u kvalifikacijama izvodim novu, težu vježbu, početne ocjene 6.0, s elementom "Stalder-Rybalko", možda i najtežim elementom koji sam ikada naučio. U finalu ću izvesti još težu vježbu, ubacit ću u nju sve što znam. Ovo je za mene svojevrsni početak priprema za olimpijske kvalifikacije i moram riskirati s najjačim vježbama – istaknuo je Tin Srbić.

VEZANI ČLANCI:

Aurel Benović, osvajač srebrne europske medalje i prošlogodišnji pobjednik DOBRO World Cupa na parteru, nastupit će na dvije sprave. Nakon jučerašnjih kvalifikacija na parteru, danas će loviti finale na preskoku.

– Ove godine ponovno ću nastupiti i na parteru i na preskoku, oba kvalifikacijska dana imam pune ruke posla, ali nadam se da ću posla imati i u subotu i u nedjelju u finalima. Protekli vikend na prvenstvu Hrvatske na obje sam sprave odradio odličan posao, ne bih imao ništa protiv da sve repriziram i na Svjetskom kupu.

VIDEO Hoće li situacija s Livajom utjecati na Hrvatsku? Evo što kažu bivši vatreni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije