Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoranski hokej

Naslov Zrinjevčankama i Mladostašima

Hokej (1)
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/3
Autor
Igor Capan
29.01.2013.
u 21:20

Hokejašice zagrebačkog Zrinjevca i hokejaši Mladosti prvaci su Hrvatske u dvoranskom hokeju za sezonu 2012/2013.

Zrinjevčanke su u dva susreta bile bolje od igračica Mladosti i tako obranile naslov. U prvom susretu prije 10 dana slavile su nakon izvođenja kaznenih udaraca (9:8, 7:7 u osnovnom dijelu), a  u drugoj utakmici slavile su sa 4:3, nakon što su 12 minuta prije kraja gubile  s 3:1. Treća je ekipa Zeline.
Hokejaši Mladosti također su obranili naslov prvaka. Za razliku od ženskog finala, kod hokejaša nije bilo dvojbi. Mladostaši su u dvije utakmice i gol razlikom +20 (8:0 i 15:3) pobijedili Trešnjevku, najveće iznenađenje ovogodišnjeg dvoranskog prvenstva.
Treće mjesto u ovosezonskom prvenstvu osvojila je momčad Jedinstva koja je nakon kaznenih udaraca 4:3 (u osnovnom dijelu bilo je 5:5) slavila protiv Marathona.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije