Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠANSE VATRENIH

Namjeravate se danas kladiti na Hrvatsku? Pročitajte onda ovo

Hrvatska - Španjolska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
21.03.2019.
u 07:59

Najviše šanse da zabije gol ima Ante Rebić, koeficijent da će se upisati u strijelce je 1.85. Slijede s koeficijentom 1.91 Petković, Kramarić i Perišić. Zanimljivo, drže da će prije zabiti Pašalić (2.87) nego Modrić (3.20).

Hrvatska ne bi trebala imati problema protiv Azerbajdžana, barem tako misle kladionice. Naše su najopreznije, koeficijent na pobjedu Hrvatske je 1.15, a na Azere 20.00, dok primjerice engleski Willam Hill na pobjedu naše Hrvatske daje koeficijent 1.08, a na Azerbajdžan čak 29.

Po toj engleskoj kladionici najviše šanse da zabije gol ima Ante Rebić, da će zabiti koeficijent je 1.85. Slijede s koeficijentom 1.91 Petković, Kramarić i Perišić. Zanimljivo, drže da će prije zabiti Pašalić (2.87) nego Modrić (3.20). Za drugi susret naše skupine između Slovačke i Mađarske koeficijent na domaćine je 1.75, a na Mađare 4.60.

Dodajmo i da će današnju maksimirsku utakmicu između Hrvatske i Azerbajdžana sudit će bugarski suci na čelu s Georgijem Kabakovim. Kabakov je 33-godišnjak koji je sudio u Ligi nacija, u Europskoj ligi, a prošle sezone i jednu utakmicu u skupini Lige prvaka. Po dobru ga može pamtiti Rijeka, sudio joj je 2017. protiv The New Saintsa, Kekova momčad slavila je tada u gostima s 5:1.

U akciju će i hrvatski suci, Ivan Bebek vodit će ih u Sjevernu Irsku, u Belfastu na Windsor Parku domaćini igraju protiv Estonije. 

>> Pogledajte konferenciju za novinare Modrića i Dalića uoči Azerbajdžana

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danistine1
12:50 21.03.2019.

Ovaj fulao rekli,valjda nema kaj" jest.*Hrvatska!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije