Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE

Modrić tek šesti najskuplji vatreni, evo tko sve vrijedi više od njega

Modrić i Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
1/5
20.03.2019.
u 11:08

Branič Karabaga Maksim Medvedev vrijedi 1.2 milijuna eura, a njegovi klupski suigrači veznjak Qara Qarajev, branič Bodavi Husejnov i krilo Mahir Madatov po milijun eura

Hrvatska nogometna reprezentacija procijenjena je na 396 milijuna eura, a Azerbajdžan na samo 13.58 milijuna eura prema podacima portala Transfermarkt.

Najvrjedniji igrač u Dalićevoj svlačionici je Ivan Rakitić koji je procijenjen na 50 milijuna eura.

Marcelo Brozović vrijedi 45 milijuna eura, a Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Ante Rebić i Andrej Kramarić po 35 milijuna eura. Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić procijenjen je na 25 milijuna eura.

U redovima Azerbajdžana samo pet igrača vrijede milijun eura ili više.

Najskuplji je brazilski veznjak Richard Almeida koji je procijenjen na 1.5 milijuna eura. Almeida je rođen u Sao Paulu, a u Karabag je stigao 2012. iz portugalskog Gil Vicentea. Za reprezentaciju Azerbajdžana debitirao je 2017. godine, a do sada je sakupio 14 nastupa postigavši tri gola.

Branič Karabaga Maksim Medvedev vrijedi 1.2 milijuna eura, a njegovi klupski suigrači veznjak Qara Qarajev, branič Bodavi Husejnov i krilo Mahir Madatov po milijun eura.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

Komentara 2

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:55 20.03.2019.

Kovačić je npr. jedino mlađi ali nikako vrijedniji od Luke!

DE
deps
14:14 20.03.2019.

Luka je neprocijenjiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije