Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
juventusov junak

Nakon nevjerojatne utakmice, oglasio se Mandžo i oduševio navijače

Mario Mandžukić
MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL
26.08.2018.
u 13:01

Gol je trebao zabiti Cristiano Ronaldo koji se spetljao, a na loptu je natrčao Mandžo i pospremio je u mrežu.

U pobjedi Juventusa protiv Lazija (2:0) u Torinu u drugom kolu Serie A, Mario Mandžukić odigrao je fenomenalno i svoju igru okrunio pogotkom u 75. minuti. 

Gol je trebao zabiti Cristiano Ronaldo koji se spetljao, a na loptu je natrčao Mandžo i pospremio je u mrežu. Ronaldo se nije previše radovao golu već je odmahnuo rukama, očito nezadovoljan što nije zabio.



Mandžukića hvale svi talijanski mediji, a naš bivši nogometni reprezentativac se oglasio na Instagramu i poslao poruku navijačima Juventusa, ali i konkurenciji.

- Sjajno je ovako zadovoljiti navijače na otvaranju sezone kod kuće - ovime smo postavili pravi ritam za nastavak sezone, najavio je Mandžo i napad na pobjede u svim nadolazećim utakmicama

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:36 26.08.2018.

Uvijek na pravom mjestu, bravo Mandžo.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
13:10 26.08.2018.

Teško ćemo mi u reprezentaciji naći zamjenu za njega. Gledao sam Livaju nedavno u kupu uefa, solidan je a li nije to to, ni blizu Mandži. Morat ćemo sustav igre mjenjati.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:04 26.08.2018.

Nemojte nipošto Mandžu i Livaju u istu rečenicu. Prije svega Mandžo osim što je igračina je i veliki domoljub i nikada mu ne bi palo na pamet napraviti nešto poput Livaje koji je odbio Kovača dok je bio izbornik mlade repke jer mu je bilo ispod časti igrati za mlade. Samo na temelju toga nikada više ne bi trebao biti pozvan u repku. A mislim da je osim te činjenice, Dalić pogriješio i zbog toga jer je taj dečko psihički nestabilan i nepredvidljiv i može teško oštetiti svoju ekipu tj repku svojim ponašanjem i reakcijama na terenu. Govorimo o napadaču koji je samo u zadnje dvije ligaške sezone u 50ak nastupa skupio čak 21 žuti karton , da DVADESETJEDAN.... i bio kažnjen ukupno sa čak 12 utakmica neigranja. Ne znam postoje li braniči i devastatori sa takvom crnom statistikom. Npr u istom razdoblju Sergio Ramos i teški 'prljavac' Mascherano sa puno više i jačih odigranih tekmi samo po 15 žutih kartona. Nisam siguran da nam treba igrač od kojeg će više strepiti njegovi suigrači zbog ponašanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije