Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNA ZABUNA

Najbizarniji crveni ikad? Sudac isključio igrača zbog prezimena

Sanchez Watt
07.03.2018.
u 15:06

Nepravda je ipak ubrzo ispravljena. Kapetan Wattove momčadi je objasnio sucu da se igrač zove Sanchez Watt, a on je povukao svoju odluku, dozvolio mu da se vrati u igru i ispričao se.

Bivši igrač Arsenala je u utorak dobio vjerojatno jedan od najbizarnijih crvenih kartona ikad. Komična situacija se dogodila tijekom niželigaške utakmice Hemel Hempsteada i East Thurrocka u Engleskoj, a sudac je Sancheza Watta isključio zbog - prezimena, piše Goal.

Da, dobro ste pročitali! Ne, nema glavni sudac ništa protiv Wattove obitelji nego je jednostavno pogrešno razumio čitavu situaciju i mislio je da ga bivši mladi engleski reprezentativac zafrkava.

Sanchez Watt
1/12

Što se zapravo dogodilo? Watt je dobio žuti karton zbog napucavanja lopte, a sudac mu je prišao i pitao ga kako se zove jer mu je na dresu pisao samo broj. Igrač koji je četiri godine proveo u Arsenalu mu je rekao svoje prezime. To se ponovilo tri puta. Nesporazum je nastao jer je igrač konstantno ponavljao Watt, Watt, Watt - što se u engleskom jeziku izgovara isto kao i pitanje 'what?'.

Sudac je mislio da ga 27-godišnjak provocira pa ga je - isključio! Nepravda je ipak ubrzo ispravljena. Kapetan Wattove momčadi je objasnio sucu da se igrač zove Sanchez Watt, a on je povukao svoju odluku, dozvolio mu da se vrati u igru i ispričao se.

Bivši topnik se o čitavoj situaciji oglasio na Twitteru gdje je napisao: "Prestanite se igrati s mojim imenom, neću ga više ponavljati," uz hešteg #PutSomeRespekOnMyName.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije