Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku osudu

Ostavio trag! Dani Alves se osvetio Cristianu Ronaldu na gnjusan način

Cristiano Ronaldo i Dani Alves
Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
1/8
07.03.2018.
u 10:24

Ronaldo i Alves imali su tijekom susreta mnogo dvoboja, pa se Brazilac u jednom trenutku odlučio osveti Portugalcu

Madridski Real je u Parku prinčeva pobijedio PSG (2:1) i potvrdio plasman u četvrtfinale Lige prvaka. U 51. minuti Cristiano Ronaldo je pogotkom potvrdio dominaciju gostiju, a posao je Madriđanima olakšao Verratti koji je 15 minuta kasnije zbog nesportskog ponašanja dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Iskrilo je na terenu, a posebnu pažnju privukao je u 16. minuti bliski susret Cristiana Ronalda i Danija Alvesa. Imali su tijekom susreta još dvoboja, pa se Brazilac u jednom trenutku odlučio osveti Portugalcu.

Gosti su imali udarac iz kuta, a Dani Alves je obrisao nos. Brazilac je prišao Portugalcu i iscjedak iz nosa obrisao u njegov rukav.

No tko zna u kojem bi smjeru otišla utakmica da je Real nakon prve trećine dvoboja ostao s igračem manje. Cristiano Ronaldo je mogao nogom zahvatiti Danija Alvesa, a taj pokušaj nije promakao njemačkom sucu Brychu.

Portugalac je samo dobio usmenu opomenu, a da ga je udario sudac bi mu vjerojatno pokazao crveni karton. 

Parižani se nisu predavani ni s igračem manje. Cavani je ubrzo izjednačio, ali deset minuta prije kraja utakmice Casemiro je pogotkom otklonio sumnju u Realov prolaz među osam najboljih momčadi.

Komentara 1

IC
ico3
10:39 07.03.2018.

Real bio bolji ikako više volim Pariz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije