Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Zvijezda Tottenhama otkrila zašto su favoriti protiv Juventusa

Juventus - Tottenham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.03.2018.
u 14:28

– Mi se ne znamo braniti, igrat ćemo kao i uvijek, napadački, s visokim presingom. O obrani ćemo razmišljati tek ako u 80. minuti rezultat bude 0:0 – samouvjeren je Kane.

Da nam je tko prije dvije-tri godine rekao da će Tottenham biti favorit za prolazak u dvoboju osmine finala protiv Juventusa, teško bismo mu povjerovali. No Tottenham predvođen triom Kane-Eriksen-Alli izrastao je u jednu od najjačih momčadi Europe, te je nakon 2:2 u Torinu favorit uoči večerašnje utakmice u Londonu. Unatoč tome što je Juventus doprvak Europe.

– Da, Tottenham je sigurno favorit, pogotovo nakon onoga što smo pokazali u drugom poluvremenu u Torinu. No taj status sigurno će nam stvoriti i pritisak – kaže najbolji igrač Spursa Harry Kane.

Tottenhamu odgovara i remi u slučaju da završi 0:0 ili 1:1.

– Mi se ne znamo braniti, igrat ćemo kao i uvijek, napadački, s visokim presingom. O obrani ćemo razmišljati tek ako u 80. minuti rezultat bude 0:0 – samouvjeren je Kane.

A trener Spursa Mauro Pochettino jučer se na službenoj konferenciji prisjetio tragično preminulog kapetana Fiorentine Davidea Astorija.

– Htio sam ga svojevremeno dovesti u Southampton, baš sam se sjetio našeg zajedničkog ručka tom prilikom. Užasno, ne mogu vjerovati da je tako stradao...

U momčadi Juventusa zbog ozljede mišića neće biti našeg Marija Mandžukića (nije niti otputovao u London), a Max Allegri još ne zna hoće li zbog ozljede gležnja biti spreman Gonzalo Higuain.

Juventus - Tottenham
1/15

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije