Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LIVERPOOL MOŽE U FINALE'

Lovren najavio spektakl: To je jedna od najvećih utakmica u Europi

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.03.2018.
u 12:33

– Mislim da smo spremni i pripremljeni boriti se do samoga kraja, čvrsto vjerujem da možemo otići do finala – rekao je Lovren

Dejan Lovren bio je jedan od boljih pojedinaca u remiju 0:0 Liverpoola i Porta u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Redsi su izborili četvrtfinale jer su u prvoj utakmici slavili s 5:0.

– Uvijek je protivniku teško igrati na Anfieldu. Mi smo spremni na sve – tko god da dođe, mi ćemo se boriti. Mislim da smo spremni i pripremljeni boriti se do samoga kraja, čvrsto vjerujem da možemo otići do finala – započeo je razgovor za Liverpoolfc.com Lovren pa nastavio:

Dejan Lovren
1/12

– Pokazali smo karakter, u utakmicu smo ušli sa stavom da se ništa loše ne može dogoditi. Nevjerojatan je osjećaj biti u četvrtfinalu. To je bio naš cilj od trenutka kada smo se plasirali u Ligu prvaka. Utakmica je bila teška, nije to bila naša najbolja predstava, ali ponovno nismo primili gol i to je dobro. Imali smo nekoliko prilika, ali najvažnije je da smo prošli dalje i da se pripremimo za sljedeću utakmicu.

Liverpool se sada okreće suboti i velikom derbiju protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu koji je ujedno i borba za drugo mjesto. Vragovi nakon 29 kola imaju dva boda više od redsa (62-60).

– Bila je dobra ideja napraviti nekoliko izmjena i sačuvati ključne igrače. Utakmica s Unitedom bit će velika – jedna od najvećih u Europi. Bit će teško, velika je to borba za drugo mjesto, vidjet ćemo što će se dogoditi, ali puni smo samopouzdanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije