Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje

Sjajna najava za meč stoljeća: Tko bi mogao odbiti ples milijuna?

Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr.
Foto: Fightsite.hr
1/7
22.06.2017.
u 11:21

Ples od 180 milijuna dolara ime je videa čiji je autor Mike Fight, koji se već ranije proslavio svojim amaterskim uradcima te ima veliki broj pratitelja na svom YouTube kanal

Krenule su i video najave za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera, za početak one amaterske. Oni zaduženi za službenu najavu morat će se dobro potruditi da nadmaše najnoviji fantastičan uradak.

Ples od 180 milijuna dolara ime je videa čiji je autor Mike Fight, koji se već ranije proslavio svojim amaterskim uradcima te ima veliki broj pratitelja na svom YouTube kanalu. Ime je došlo od izjave irskog borca pri gostovanju u talk showu Conana O’Briana.

Tada je, na pitanje da li bi se volio boriti protiv Mayweathera rekao: “Tko bi mogao odbiti ples u ringu za 180 milijuna dolara?” Još jedan dokaz toga koliki je Irac vizionar je činjenica da se upravo takva svota spominje po pitanju ovog meča.

Video traje četiri i pol minute i niti u jednom trenutku nije dosadan, budući da su u njemu prikupljene najbolje izjave oba borca, kako po pitanju ovog meča, tako po pitanju nekih ranijih tema. Nakon toga slijede inserti iz mečeva u kombinaciji s još nekim fantastičnim kadrovima...

Komentara 3

MO
matK.O.
13:39 22.06.2017.

volio bi da ga mcgregor razbije

DU
Deleted user
15:08 22.06.2017.

Fantastican i nevjerojatan uradak.respect.

DU
Deleted user
14:06 22.06.2017.

Mec stoljeca? Po kojim pravilima, UFC ili boksa? Svasta. Ja bih radije kvalificirao to kao jedan cirkus za nedozrele osobe, u kojem ce McGregor biti nokautiran u pola prve runde. I jos sam optimist. Ja za taj mec nebi dao ni pola lipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije