Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje

Stipe Miočić brutalno uzvratio Anthonyju Joshui i oduševio fanove

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj
1/7
20.06.2017.
u 11:31

“Tko je taj je*** lik??!!”, upitao se Joshua parafrazirajući Conora McGregora i njegovu legendarnu izjavu s konferencije za novinare uoči UFC-a 205.

Nakon što su Floyd Mayweather i Conor McGregor dogovorili "boksački meč stoljeća", sve se glasnije počelo pričati o tome da bi se licem u lice mogli naći i Stipe Miočić i Anthony Joshua.

“Hey Anthony Joshua, idemo se pošteno potući te i dalje imati dovoljno vremena za čaj i crumpete prije meča Conora i Floyda", bacio je Miočić rukavicu Joshui, ali ovaj mu je odgovorio prilično oštro.

“Tko je taj je*** lik??!!”, upitao se Joshua parafrazirajući Conora McGregora i njegovu legendarnu izjavu s konferencije za novinare uoči UFC-a 205. 

Bahatost boksačkog prvaka brzo je obišla svijet, a Miočić mu je odgovorio na Twitteru te ga spustio na zemlju.

"Ja sam najopakiji čovjek na planeti. Ti nisi čak ni najopasniji čovjek u Ujedinjenom Kraljevstvu", odbrusio mu je Miočić i oduševio svoje fanove. 

Komentara 15

MO
mobitel20
12:07 20.06.2017.

Hahahaha! Bravo Stipe!

KV
kvatrić
12:08 20.06.2017.

Bravo Stipe! Tako treba odbrusiti bahatom britanskom smeću. Vidi se da Stipe nije kontaminiran hrvatskim kompleksima manje vrijednosti. Hrvat odrastao u Hrvatskoj bi vagao svaku riječ i slinavio "kako se ne želi spuštati na njegovu razinu" ili nekako slično po tko zna koji put dokazivao hrvatski kmetski mentalitet. Da smo mi Hrvati kao Stipe ne bi sa Hrvatskom brisao pod tko se sjeti.

CA
Cafa
11:45 20.06.2017.

Kralj :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije