Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2020.

Može li nas Luka povesti prema još jednoj medalji?

Luka Modrić
Shutterstock
21.05.2021.
u 09:49

U nedjelju 23. svibnja na kioscima pronađite specijalni paket Večernji list i magazin Euro 2020. – najdetaljniji vodič kroz Europsko nogometno prvenstvo.

Možda zvuči neumjereno i pretenciozno uzme li se u obzir pad naše reprezentacije na svjetskoj rang-ljestvici, ali Hrvatska je još uvijek nominalno svjetski doprvak te zasigurno jedna od najtalentiranijih i najuzbudljivijih europskih selekcija. Hrvatska je 14. reprezentacija svijeta (podaci iz travnja 2021.), a početkom lipnja 2018. bila je tek dvadeseta.

Koji tjedan nakon objave tog poretka Hrvatska je igrala finale SP-a! Nama brojke ništa ne znače, mi smo reprezentacija ljetnoga nadahnuća, prštave energije i neslućene darovitosti.

Luki Modriću, naravno, ništa nije nemoguće i neostvarivo jer riječ je o istinskom fenomenu svjetskoga nogometa! On je dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije, odnedavno i njezin rekorder sa 136 nastupa. Unatoč za nogometni svijet veteranskim godinama (35), nogometni je aristokrat bez kojega je igra nacionalne momčadi nezamisliva.

Što o Europskom prvenstvu i ambicijama s kojima Hrvatska ide u prvenstvo kaže Zlatko Dalić, doznajte u intervjuu u sklopu specijala Euro 2020. U specijalu doznajte i sve o našim najvećim suparnicima, a pročitajte i veliku analizu hrvatske reprezentacije.

A što je nogomet bez boljih polovica? Otkrivamo sve o najpopularnijim "wagsicama", među kojima je i naša slavna Izabel Kovačić.

Specijalni magazin pronađite na svim kioscima u nedjelju 23. svibnja u posebnom paketu s Večernjim listom za samo 15 kuna!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije