Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u Manchesteru

Mourinho: Optimizam je tu, ali City je strašno jaka momčad

Mourinho i Guardiola
Foto: Press Asociation/Pixsell
11.11.2018.
u 07:30

Crveni vragovi pod hitno se moraju dokopati nekih bodova jer dosta zaostaju za prvoplasiranom momčadi Pepa Guardiole

Nakon što se danima najavljivalo, pa onda i pisalo o Dinamu, Europi i proljeću, nogometni svijet se nakon kola Lige prvaka i Europske lige okreće ligaškim utakmicama.

Najzanimljivije bit će na Otoku, gdje se u nedjelju (17.30 sati) sastaju Manchester City i Manchester United. Crveni vragovi pod hitno se moraju dokopati nekih bodova jer dosta zaostaju za prvoplasiranom momčadi Pepa Guardiole.

No, umjesto o utakmici, najviše se govori o njihovim navodnim financijskim malverzacijama

– Teško mi je govoriti o tome jer se fokusiram na svoj posao. Ako želite govoriti o njihovu nogometnom potencijalu, možemo, a taj potencijal počinje s investiranjem. A u tome su oni nedodirljivi. No trebam u ovom trenutku razmišljati samo o nogometu, dakle o Manchester Cityju kao momčadi. Optimizam je tu, pokušat ćemo, no City je strašno jaka momčad – rekao je portugalski stručnjak koji dobro poznaje snagu gradskih rivala, no nadu za ravnopravnu utakmicu daje mu povratak napadača Romelua Lukakua.

Osim njih, u Premier ligi sastaju se još i Liverpool i Fulham (13 sati), Chelsea i Everton (15.15) te Arsenal i Wolves (17.30).

U španjolskoj pak novi domaći ispit ima Santiago Solari, koji Real vodi protiv Celte Vigo (20.45 sati), dok se Barcelona dočekuje Betis (16. 15 sati).

U talijanskoj Serie A Milan čeka Juventus Cristiana Ronalda i Marija Mandžukića (20.30 sati) koji je propustio tri utakmice, ali Allegri je najavio njegov povratak: – Vjerojatno će igrati. Trebalo mu je malo odmora nakon svega, ali vratio je energiju.

Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko pak idu u goste Atalanti (12.30 sati).•

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:57 11.11.2018.

Katarina, nakon što se mnogo pisalo o Dinamu, svijet se okreće Europi: Hajdug pobijedio Inter sa 3:0!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije