Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Modrić zabio golčinu za Real, Mandžo asistent Götzeu u porazu Bayerna

Luka Modrić (1)
10.12.2013.
u 22:36

Utorak nam je donio rasplet u skupinama A, B, C i D Lige prvaka nakon kojih je poznato da u osminu finala idu Manchester United, Bayer Leverkusen, Real Madrid, PSG, Olympiakos, Bayern i Manchester City

Utorak nam je donio rasplet u skupinama A, B, C i D Lige prvaka nakon kojih je poznato da u osminu finala idu Manchester United, Bayer Leverkusen, Real Madrid, PSG, Olympiakos, Bayern i Manchester City dok je utakmica koja je trebala danas dati osmog putnika, ona između Galatasaraya i Juventusa u skupini B, odgođena zbog snijega.

I dok su u Istanbulu imali problema sa snijegom, na sjeveru Europe, u Kopenhagenu, Real je pobijedio domaćine 2:0. Prvi gol za 'kraljeve' bila je prava majstorija Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac primio je loptu na rubu šesnaesterca, varkom izbacio čuvara i odličnim udarcem pospremio loptu u gornji lijevi kut golmana Kopenhagena. Modrić je igrao do 82. minuti, a samo minutu ranije se požalio na ozljedu.

Pobjedu Reala je u 49. minuti potvrdio Ronaldo nakon asistencije Pepea. Bio je to Portugalcu deveti gol u Ligi prvaka ove sezone, a ujedno i 800. gol Reala u europskim natjecanjima. Ronaldo je u 89. minuti mogao zabiti i drugi gol na utakmici, ali je promašio jedanaesterac.

Šahtar u Europsku ligu

U skupini Šahtar je izgubio 0:1 na Old Traffordu. Gol odluke zabio je Jones u 67. minuti. Za goste je cijeli susret odigrao Darijo Srna, dok Eduardo nije dobio priliku za igru.

Poraz Šahtara iskoristio je Bayer i gostujućom 1:0 pobjedom protiv Real Sociedada izborio osminu finala Lige prvaka. Gol vrijedan proljeća u Ligi prvaka zabio je Toprak u 49. minuti.

Olympiakos uz PSG dalje

Olympiakosu je trebala domaća pobjeda protiv Anderlechta da osigura prolaz dalje. Uz dva gola Saviole i jedan Domingueza pobijedili su 3:1. Gol za goste zabio je Klještan.  

Benfica je ostvarila pirovu pobjedu protiv PSG-a 2:1 te će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi.

Cityjev preokret u Allianz Areni

Bayern je nakon samo 12 minuta imao 2:0 protiv Manchester Cityja na Allianz Areni, ali na kraju su gosti pobijedili 3:2. U 5. minuti za Bavarce je zabio Müller, a samo sedam minuta kasnije za 2:0 je nakon asistencije Marija Mandžukića pogodio Götze. City je smanjio u 28. minuti golom Silve. Do preokreta su 'građani' stigli u nastavku utakmice kada su zabili Kolarov i Milner.

Mandžukić je igrao do 68. minute kada ga je zamijenio Shaqiri.

Plzen je okrenuo vodstvo CSKA i pobjedom 2:1 osigurao Europsku ligu. Gol vrijedan proljeća u Europi zabio je Wagner u 90. minuti.

Skupina A:

Manchester United - Šahtar 1:0
Real Sociedad - Bayer 0:1

poredak: Man. United 14, Bayer 10, Šahtar 8, Real S. 1

Skupina B:

Kopenhagen - Real Madrid 0:2
Galatasaray - Juventusa prekinuto

poredak: Real 16, Juventus 6 (-1), Galatasaray 4 (-1), Kopenhagen 4

Skupina C:

Benfica - PSG  2:1
Olympiakos - Anderlecht 3:1

poredak: PSG 13, Olympiakos 10, Benfica 10, Anderlecht 1

Skupina D:

Bayern - Manchester City 2:3
Plzen - CSKA 2:1

poredak: Bayern 15, Manchester City 15, Plzen 3, CSKA 3

>> Moyes leti izgubi li i od Srnina Šahtara
>> Eduardo: Igramo s Unitedom na Old Traffordu. Kud ćeš veće motivacije

Ključne riječi

Komentara 5

DE
dex2811
21:44 10.12.2013.

bravo luka, gledam cijelu tekmu i luka po običaju odlično kontrolira igru. hrpa točnih dodavanja i vrlo dobar u obrani... luka uz xabi-a i isco-a igra vrhunski i to je jedan od najboljih veznih redova trenutno

SV
sven222
08:03 11.12.2013.

novinaru jeli tko asistirao Muleru???!!!!

Avatar CHOW
CHOW
09:01 11.12.2013.

oooooo ljudi veselje , Modric napokon dao gol, a ova njegova tocna dodavanja , mislim znalo bi svako dijete dodati loptu na 2-3 metra, njegov pas ni jedan nije duzi od 5m, ne treba se cuditi sto ga nema medjuedju prvi 15 veznjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije