Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Özil ostaje u Realu

Modrić je najstandardniji igrač Reala, igrao 21 utakmicu zaredom

Luka Modrić
28.08.2013.
u 17:07

Luka ima niz od 21 utakmice zaredom, a to je najdulji aktivni niz od svih igrača kraljevskog kluba, dulji čak i od neizostavnog Cristiana Ronalda

Kada je stigao u madridski Reala, mnogi su tvrdili da će Luka Modrić biti pričuvni igrač jedne od najspektakularnijih momčadi na svijetu. No, nakon početne prilagodbe, Luka je uhvatio mjesto u početnoj postavi i ne ispušta ga.

A statistika čak pokazuje da naš reprezentativac u posljednjih nekoliko mjeseci igrao najviše od svih. Luka ima niz od 21 utakmice zaredom, a to je najdulji aktivni niz od svih igrača kraljevskog kluba, dulji čak i od neizostavnog Cristiana Ronalda. Od 26. kola Primere u prošloj sezoni, Modrić je odigrao sve utakmice, a Real u tom razdoblju ima 15 pobjeda, tri remija i tri poraza.

Kod Ancelottija čak ima i bolji status nego kod Mourinha jer talijanski stručnjak u svim mu je utakmicama ove sezone dao svih 90 minuta.

A to nije slučaj kod Mesuta Özila koji sve češće mora ranije napustiti travnjak pa su španjolski mediji počeli pisati kako je nezadovoljan zbog toga i da želi otići. No, Nijemac je to demantirao.

- Imam ugovor do 2016., čast mi je igrati za Reala, odličan sam sa suigračima i sigurno ostajem u Realu - rekao je Özil.

>>Ancelotti: Modrić dobro radi u sredini i daje balans momčadi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije