Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U iščekivanju odgovora

Modrić dobio poruku od navijača: 'Luka ostani. Sanjamo baklju u tvojoj ruci i medalju oko vrata'

UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/59
20.06.2023.
u 14:30

Luki Modriću su iz udruge "Mi Hrvati" na službenom Facebook profilu posvetili video s porukom da ostane u reprezentaciji. Čitava javnost nestrpljivo čeka vijesti o reprezentativnoj budućnosti legendarnog kapetana.

Navijačka udruga "Mi Hrvati" s posebnim je entuzijazmom i energijom pratila završne utakmice Lige prvaka. Hrvatski navijači su u Rotterdamu dva puta napunili stadion i sa 25 tisuća, odnosno 35 tisuća gledatelja u finalu stvorili atmosferu koja je bila sličnija Zagrebu, nego Rotterdamu. Bilo je to jedno od najvećih gostovanja Hrvatske.

Posebnu pozornost navijača je dobio Luka Modrić. Vijest o njegovom ostanku u reprezentaciji i dalje se nestrpljivo čeka, a mnogi se nadaju da ćemo legendarnog kapetana u kockastom dresu gledati na Europskom prvenstvu koje se sljedeće godine igra u Njemačkoj.

GALERIJA Hrvati u 'kockicama' preplavili Rotterdam

UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
1/10

Tim su povodom Luki Modriću iz udruge "Mi Hrvati" na službenom Facebook profilu posvetili video s porukom da ostane u reprezentaciji. Riječ je o kompilaciji prizora navijača koji srčano podupiru reprezentaciju na dvjema utakmicama Final Four faze Lige nacija.

Mnogi su u komentarima stali iza poruke udruge. "Čeka te još Euro na domaćem terenu u Njemačkoj....Ostani tu snove čuvaj samo za nju jer nije to obična tkanina, srce mi ko najveća planina....Mi sanjamo još jedan šampionski doček našeg kapetana Modrića Luke i hrabrih vatrenih", napisali su pa dodali:

VEZANI ČLANCI:

"Kapetane ostani tu! Nije to obična zastava. Sanjamo baklju u tvojoj ruci i medalju oko vrata...."  Odali su mu i priznanje zbog svega što je već učinio: "Za sve do sada ti HVALA!"

VIDEO Silvio Marić o nevjerojatnom uspjehu vatrenih u Ligi nacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije