Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tema cijele Španjolske

Bivši igrač Reala o Modriću: 'Tko će uzeti njegovo mjesto?' Bellingham govorio o igranju s Lukom

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/6
20.06.2023.
u 10:25

Kao zamjena za hrvatskog kapetana Luku Modrića spominje su pravo mladi 19-godišnji engleski veznjak Jude Bellingham. Međutim, najnovije pojačanje kraljevskog kluba, čini se, ne dolazi u duhu suparništva, već suradnje.

Luki Modriću je 37 godina i premda je dobio, prema navodima mnogih medija u Europi i svijetu, nevjerojatnu ponudu iz Saudijske Arabije, odlučio je ostati u Real Madridu s kojim bi trebao potpisati novi 12-mjesečni ugovor. Riječ je bila o ponudi od 600 milijuna eura za tri sezone pa premda svi navodi govore kako od toga neće biti ništa, na službeni dogovor još se čeka.

Do službene potvrde hrvatski kapetan ostaje tema u španjolskim medijima, a u radijskoj emisiji El Larguero o njemu su govorili bivši suigrač u Realu Alvaro Benito i bivši španjolski reprezentativac Kiko Narvaez.

GALERIJA Španjolska bolja u finalu Lige nacija: Novo srebro za vatrene

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
1/59

"Nebitno je koliko je Modrić star. Tko će uzeti njegovo mjesto bude li igrao kao što je igrao u posljednje dvije utakmice? Mislio sam da će otići jer je ponuda koju je dobio bila luda, ali mislim da i dalje želi igrati na najvišoj razini", kazao je Benito.

"On je dokazao da i dalje osjeća strast prema nogometu. Da je meni netko u tim godinama dao takvu ponudu, odavno bih otišao. Međutim, da mi je netko jučer rekao da on ima 29 ili 30 godina, povjerovao bih mu", zaključio je Narvaez.

VEZANI ČLANCI:

Igrač koji se spominje u kontekstu Modrićeve zamjene je mladi Englez Jude Bellingham. Navodi se kako ga je Borussia Dortmund pustila za 103 milijuna eura, koji uz bonuse mogu porasti na 130 milijuna. U Njemačkoj se 19-godišnji Bellingham pokazao izvrsnim, skupivši 14 pogodaka i pet asistencija u 42 utakmice.

Bellingham: "Čast mi je igrati s tim igračima i učiti od njih"

Dao je i izjavu za službenu klupsku televiziju Real Madrida. "Nikad u životu nisam bio toliko ponosan. Biti u ovom klubu, sa svim tim igračima, s 14 osvojenih europskih trofeja... Ovo je nezaboravan trenutak. Kada ih pogledam pomislim kako i ja želim napraviti više i ispisati povijest ovog kluba jer je toliko velik. Sretan sam što sam ovdje", kazao je mladi Englez.

VEZANI ČLANCI:

"Moja najveća kvaliteta je što mogu raditi od svega po malo. Ta mi vrlina omogućuje igranje na više pozicija u veznom redu. Volim driblati i dobivati duele, to je najzabavnije, ali mislim da mi je najjača strana to što mogu od svega po malo", dodaje Bellingham koji će ući u vezni red madridskog kluba, a osvrnuo se i na veterane kluba, među kojima je i Luka Modrić.

"Čast mi je igrati sa svim tim igračima, učiti od njih i, nadam se, pobjeđivati s njima. Sjajno je što mogu upiti toliko toga od suigrača. Bit ću kao spužva i učiti od svih njih", poručio je Bellingham. Za kraj se osvrnuo na trenera Carla Ancelottija.

"Poseban je. Njegovi uspjesi i trofeji govore sami za sebe. Svatko će vam reći da je on fantastičan. Njegove su riječi utjecale na moju odluku o dolasku ovamo. Želim za njega kao trenera dati sve što mogu", zaključio je Bellingham.

VIDEO Dalić: 'Luka će sam odlučiti. Bilo je jako emotivno za njega jučer'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije