Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Mladost ostala bez sponzora, teško će zadržati Udovičića

\'24.09.2011., Zagreb - 2. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HAVK Mladost - Teva Vasas Uniqa. Vanja Udovicic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
08.07.2012.
u 11:13

- Nakon svega bit će teško zadržati Vanju Udovičića. To bi bilo moguće samo u slučaju da pronađemo nove sponzore, ali recesija je

Vaterpolski klub Mladost ostao je bez planiranih sponzorstava u iznosu od pet milijuna kuna, pa se našao u teškoj financijskoj situaciji. Dugovi iznose 4,6 milijuna kuna i u takvoj situaciji direktor Boško Lozica najavljuje novo rezanje troškova i mnogo skromniji budžet u novoj sezoni.

- Nakon svega bit će teško zadržati Vanju Udovičića. To bi bilo moguće samo u slučaju da pronađemo nove sponzore, ali recesija je i ulaganja u sport sve su manja - kaže Lozica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije