Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UTAKMICE

Mladi reprezentativci posjetili Ovčaru i zapalili svijeće

U-21 Ovčara
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/17
14.10.2014.
u 15:27

Reprezentativci koje vodi Nenad Gračan tako su, po uzoru na seniore, odali počast poginulima u agresiji na Vukovar i Hrvatsku.

Hrvatska U-21 reprezentacija u društvu gradonačelnika Vukovara Ivana Penave danas je zapalila svijeća i položila vijenac na Ovčari.

Reprezentativci koje vodi Nenad Gračan tako su, po uzoru na seniore, odali počast poginulima u agresiji na Vukovar i Hrvatsku.

Naši mladi nogometaši nakon toga putuju u Vinkovce gdje ih u 18 sati čeka uzvratna utakmica s Englezima u kvalifikacijama za Euro 2015. Za odlazak na turnir u Češku će morati nadoknaditi 2:1 iz prve utakmice.

>> Četiri Eura zaredom bez Hrvatske, na samo dva se kvalificirala

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentara 8

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
17:16 14.10.2014.

Zanimljivo "melinda".!. Odavanje počasti nevinim žrtvama - za tebe je "stvaranje mržnje"?! ... Zanimljivo... Svoje žrtve ne smijemo ni spomenuti, a tuđe ne smijemo zaboraviti, je li?... Zašto tako nešto ne napišeš za Auschwitz?... Je li obilježavanje Holokausta u našim školama podgrijavanje mržnje prema Njemcima? ... Dokle će ići ta mržnja prema nacionalnim vrijednostima u RH? Hoće li nam zabraniti i mimohod u Vukovaru?

DI
diskasting
18:05 14.10.2014.

brao dečki sretno protiv engleza, svaka čast što ste se sjetili najveće žrtve u domovinskom ratu

DI
diskasting
18:07 14.10.2014.

da odavanje počasti nevinim žrtvama je širenje mržnje da to samo srbi mogu izmisliti samo tako dečki sad prije svake utakmice odajte počast diljem hrvatske svim civilnim i nevinim žrtvama domovinskog rata da znate šta su nam naši "dragi" susjedi napravili nikad se zaaboravilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije