Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATIJA LEGOVIĆ

Mladi hrvatski biatlonac osvojio srebrnu medalju na svjetskom prvenstvu

storyeditor/2023-03-10/o_28267983_1280.jpg
Privatna arhiva
11.03.2023.
u 07:00

Ovo mu je druga medalja na natjecanju u Ščučinsku

Mladi hrvatski biatlonac Matija Legović osvojio je i drugu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Ščučinsku. Nakon bronce u disciplini pojedinačno 12,5 kilometara, Legović je u disciplini sprint 7,5 km bio drugi.

Osvojio je srebro s dvije promašene mete, po jednu je promašio u ležećem i stojećem stavu, a na koncu je imao 6,5 sekundi zaostatka iza Norvežanina Kalkenberga, koji je imao tri promašaja.

Broncu je osvojio još jedan Norvežanin, Sivert Gerhardsen, koji je imao isti pucački učinak kao Legović, ali je bio pet sekundi sporiji od hrvatskog biatlonca.

Filip Crnić je uz četiri promašaja zauzeo 47. mjesto od 98 natjecatelja s 2:25 minuta zaostatka. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije