Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISERLOHNER

Mladi dinamovci drugi na turniru u Njemačkoj, bolja je bila samo Borussija

Dinamo U15
GNK Dinamo
26.01.2016.
u 18:05

Osim lijepog i zasluženo osvojenog drugog mjesta, iz redova Dinama proglašen je najbolji igrač turnira – kapetan Tomislav Krizmanić.

Dinamovi stariji pioniri predvođeni trenerom Danijelom Erbežnikom osvojili su sjajno drugo mjesto na dvoranskom turniru Iserlohner u Njemačkoj!

Modri pioniri tako su postigli zavidan rezultat u većinom bundesligaškom društvu (uz PSV, Rapid Wien, Basel i ostale europske momčadi) te su zasluženo osvojili drugo mjesto. Turnir se igrao u dva kruga po skupinama gdje su između ostalih bile i momčadi Schalke 04, Werder Bremen, HSV, Eintracht Frankfurt i Borussia Mönchengladbach.

Momčad trenera Erbežnika u skupini je upisala rezultate: 1:0 protiv HSV-a, 2:1 protiv Eintrachta i neugodan 1:4 poraz od Schalkea. Kao drugoplasirana momčad u skupini Dinamo je stigao u četvrtfinale gdje je slavio 3:1 protiv Bayer Leverkusena, da bi u polufinalu naši dečki odmjerili snage sa Stuttgartom. Dinamo je slavio 4:3 i zasluženo dobio mjesto u velikom finalu. Unatoč velikoj motivaciji i želji pionira Dinama, Borussia Dortmund slavila je velikih 5:1.

Osim lijepog i zasluženo osvojenog drugog mjesta, iz redova Dinama proglašen je najbolji igrač turnira – kapetan Tomislav Krizmanić.

Dinamo ovim putem zahvaljuje domaćinu na izvrsnom prijemu i pozivu za sudjelovanje na istaknutom turniru koji je svakako vrijedno iskustvo za mlade igrače.

>> Borna Sosa malo nakon 18. rođendana potpisao ugovor s Dinamom

Komentara 2

GM
Gusta magla
19:28 26.01.2016.

Bravo plavi decki

DU
Deleted user
22:16 26.01.2016.

Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije