Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Mirovale mreže u Gorici, VAR obradovao domaće navijače u samoj završnici

Gorica - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
16.02.2020.
u 19:37

VAR je svakako donio novitet - slavi se i kada nema golova!

 Nogometaši Gorice i Rijeke u posljednjoj su utakmici 22. kola Prve HNL odigrali 0:0.

Gorici je pobjeda bila zadnji vlak za Europu, Rijeku bi dovela na samo bod zaostatka od Hajduka. Kada se već činilo da će i druga utakmica zaredom u Velikoj Gorici završiti bez golova, Čolak je na ubačaj Štefulja zabio za slavlje Riječana.

Ali intervenirao je VAR jer se Čolak poslužio rukom. Opravdano, na radost domaćih navijača. VAR je svakako donio novitet - slavi se i kada nema golova!

Inače je utakmica bila sadržajna, ali i puna pogrešaka. Rijeka je bila bolja u prvome poluvremenu, sa šest solidnih prilika, a Gorica u drugom. Vodstvu je najbliže bila kad je Lovrić u 50. minuti iz slobodnog udarca pogodio vratnicu.

Četvrta Rijeka se ovim bodom izjednačila s trećim Osijekom koji je ranije u nedjelju svladao Dinamo sa 1-0, oba sastava imaju po 38 bodova, dok je Gorica šesta sa 31 bodom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar morski
morski
19:50 16.02.2020.

Glavni i pomoćni sudac imali su dobar pogled na loptu, nisu signalizirali ništa. i onda na osnovu nejasne snimke ponište gol. Smijurija.

Avatar versto
versto
20:01 16.02.2020.

Tko je glavni sudac VAR ili sudac na terenu. VAR je pomoć sucu ako je nešto sumnjivo pa sudac traži pomoć VAR-a.

KR
krampus9
19:48 16.02.2020.

Rijeka je pokradena i ova dva boda će biti presudna u borbi za drugo mjesto. Kako sudija može poništiti gol kada se ni na jednoj snimci ne vidi jasno da li je bilo rame ili ruka. Sramota fujjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije