Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Donosimo zašto je Nenad Bjelica isključen protiv Osijeka, grozno je što je sucu izgovorio

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
16.02.2020.
u 19:29

Sudac Mario Zebec unio je u zapisnik što mu je izgovorio Dinamov strateg

Nenad Bjelica isključen je u sudačkoj nadoknadi u Gradskom vrtu. Strateg Dinama nije dobro prihvatio poraz svoje momčadi od Osijeka do koje je domaćin stigao iz najstrože kazne u 77. minuti, a iz takta su ga izbacila i dva crvena kartona njegovim igračima.

Najprije je pod tuš ranije morao Emir Dilaver zbog dva žuta kartona u 66. minuti (u 45. zbog potezanja protivnika za dres i potom zbog korištenja ruke kao alata), a potom je pocrvenio i Petar Stojanović zbog potezanja protivnika za dres u 56. minuti i zbog prekršaja nad suparnikom u obećavajućoj situaciji (u nadoknadi drugog dijela).

- Pič*a vam materina, je*em vam mater na vašem suđenju. Prepali ste se domaćina, zato tako sudite - kazao je Bjelica sucu Zebecu, koji ga je potom udaljio s klupe. 

Svjedoči tome zapisnik s utakmice, koja će ostati upamćena i potome što je Dinamu VAR u prvome dijelu poništio dosuđenu najstrožu kaznu, ali i po tome što je hrvatski prvak utakmicu završio s osmoricom jer se ozlijedio Dino Perić u trenutku kada je Bjelica već iskoristio sve tri zamjene. 

Bjelica na konferenciji za medije nije htio govoriti o incidentu.

Foto: FIBA/Screenshot

 

Komentara 67

FR
freeshooter
20:02 16.02.2020.

Kao strastveni Dinamovac, došlo je vrijeme za komentar, neću o suđenju jer ovaj Dinamo mora pobjeđivati i u ovakvim okolnostima suđenja, ono što brine je to što već duže igramo igru bez igre, te je bilo pitanje vremena i naplate istog pristupa, umjesto prepoznatljive igre brzih i kratkih paseva, sa puno kretanja i agresivnosti, imamo statičnu igru, uglavnom sa veznim igračima od kojih su sva tri zadnja, defanzivna vezna, time i novog pristupa, i posljedično statične igre, sa bezbroj dugih lopti, i to uglavnom proigravanja stopera, Theophila i Perića, odnosno time i bezbroj lopti bačenih u bunar, bez prisutne kreativnosti. Uz ovakav pristup i ovakvu igru, te očitu nezainteresiranost pojedinaca, a sve polazi od prvenstveno same nezainteresiranosti Bjelice, ušli smo samo u slijed događaja, Rijeka, jedva Gorica, da bi Osijek u potpunosti pokazao prazninu igre i sadašnjeg stanja ekipe, a jedini fantasista, kreativac koji bi to mogao povezati provodi 90 minuta na zagrijavanju, igrač kojeg Bjelica nije volio!!! Vrijeme je za resetiranje stanja, prvo bi netko morao porazgovarati sa Bjelicom, od njega sve polazi, ako on ne ulaže energiju u ekipu, onda to ovako izgleda, neprepoznatljivo, a lako to postane trajno stanje, pa na kraju sve dovede do potresa i razlaza, nepotrebno, ali sada netko mora reći i viknuti, dosta, ajmooo!!! Dakle, nije problem izgubiti utakmicu, pa i taj kup, problem bi bio da ovakvo stanje potraje, hitno buđenje, moramo pokazati da smo sazrijeli u veliki klub.

Avatar Tigar63
Tigar63
20:09 16.02.2020.

Bjelica , ova igra je pokazala da ti nemaš zamjenu za Olma, imaš nekoliko igraća koji mogu trčati na 100 metara sa preponama ili bez njih ali nemaš kreativca, nemaš španera .tivca, nemaš španera .

BL
bluesclues
22:25 16.02.2020.

kad covjek vidi kakav se penal jucer sudio hajduku, kako se kod faula nad petkovicem var nije niti oglasio, kako je rijeci danas ponisten cisti gol, onda je jasno da je var slozen da pogoduje samo jednom klubu - nije za cudit da je bjelica danas puko, dilaver je iskljucen bez veze, penal nad petkovicem nije sudjen, zebec je ocito imao zadatak i to je i obavio - medjutim dinamo mora igrat bolje i ne vadit se na sudjenje, a bjelica se mora bolje kontrolirat jer ce ga sad sva novinarska zgadija razapet i izivljavat se a njemu, a onu seljacinu tudora koji vice i psuje golmana protivnicke momcadi jer ide na skok niti ne spomenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije