Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poražen u Rimu

Milan upisao novi poraz i pao na dvanaesto mjesto

Roma - Milan
Foto: IPA/Pixsell
28.10.2019.
u 00:02

Ante Rebić nije nastupio za Milan koji je u zadnjih šest kola upisao samo jednu pobjedu

Nogometaši Rome i Lazija ostvarili su pobjede u derbijima devetog kola talijanskog nogometnog prvenstva. Roma je na Olimpicu porazila Milan sa 2:1, dok je Lazio identičnim rezultatom u Firenzi porazio Fiorentinu.

Roma je nakon četiri uzastopna remija u svim natjecanjima napokon upisala pobjedu, dok se kriza Milana nastavila.

Domaćin je poveo u 38. minuti golom Edina Džeke, izjednačio je Theo Hernandez u 55. minuti, a tri minute kasnije Nicolo Zaniolo je donio Romu novu vodstvo, kasnije se pokazalo i pobjedu.

Ante Rebić nije nastupio za Milan koji je u zadnjih šest kola upisao samo jednu pobjedu. Dodajmo kako je Milan u dva kola osvojio samo jedan bod pod vodstvom novog trenera Stefana Piolija. 

U drugom derbiju večeri Lazio je bio bolji od Fiorentine.

Lazio je poveo u 22. minuti nakon sjajne kontre koju je u pogodak pretvorio Joaquin Correa na asistenciju Cira Immobilea, no samo pet minuta kasnije Fiorentina je izjednačila, također nakon kontre, a strijelac je bio Federico Chiesa na asistenciju Francka Riberyja.

Gosti su stigli do pobjede u 88. minuti golom Immobilea, a u posljednjim trenucima susreta Felipe Caicedo nije realizirao kazneni udarac za goste, njegov udarac obranio je Bartolomiej Dragovski. Milan Badelj je odigrao cijeli susret za domaći sastav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije