Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Atalanta pregazila Udinese, mrežu zatresao i Mario Pašalić!

Mario Pašalić
Foto: IPA/Pixsell
27.10.2019.
u 18:29

Tudor može biti i sretan što je njegova momčad primila 'samo' sedam golova

U susretu 9. kola Serie A Atalanta je u Bergamu razbila Udinese Igora Tudora sa 7:1, a jedan od strijelaca bio je i Mario Pašalić, hrvatski reprezentativac.

Momčad Igora Tudora je u prvih osam kola primila svega šest golova, a danas su u Bergamu primili sedam golova u 85 minuta.

Tudor može biti i sretan što je njegova momčad primila 'samo' sedam golova jer su domaćini imali još nekoliko sjajnih prilika, a jednom su pogodili i okvir gola. Momčad iz Udina od još težeg poraza spasio je vratar Juan Musso.

Početak nije nagovještavao debakl Tudorove momčadi. Gosti su poveli u 11. minuti golom Stefana Okake, no deset minuta kasnije izjednačio je Josip Iličić.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 33. minuti kada je Nicholas Opoku skrivio kazneni udarac i pritom zaradio crveni karton. Luis Muriel je bio siguran postigavši prvi od svoja tri gola na ovoj utakmici.

Među strijelce se upisao i u 48. i 76. minuti ponovo iz kaznenog udarca. Iličić je u završnici prvog dijela zabio svoj drugi gol na utakmici, a među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić u 52. minuti. Bio je to njegov prvi gol ove sezone. U samoj završnici utakmice za 7:1 je zabio i Amad Traore.

Zanimljivo, upravo je Atalanta jedan od klubova koji je nanio najteži poraz Udineseu u povijesti kluba. U sezoni 1931/32. u Serie B momčad iz Bergama je slavila sa 7:0.

Identičnim rezultatom Udinese je izgubio još tri puta, od Milana (1959), Fiorentine (1959) i Barija (1931).

SPAL je zaustavio Napoli odigravši 1:1. Gosti su poveli u devetoj minuti preko Arkadiusa Milika, a izjednačio je Jasmin Kurtič u 16. minuti. Karlo Letica nije nastupio za domaćine.

Identičnim rezultatom završio je i susret između Torina i Cagliarija. Nahitan Nandez je doveo goste u vodstvo u 40. minuti, a izjednačio je Simone Zaza u 69. minuti. Marko Rog je za goste igrao zadnjih deset minuta.

U ranije odigranom susretu Bologna je pobijedila Sampdoriju sa 2:1. Golove za domaćine zabili su Palacio (48) i Bani (78), dok je strijelac za 'fenjeraša' lige bio Gabbiadini (64).

Na ljestvici vodi Juventus sa 23 boda, Inter ima bod manje, dok je Atalanta treća sa 20 bodova. Na začelju je Sampdorija sa četiri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije