Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvao ih na sastanak

Milan Bandić rješava, Futsal Dinamo vratit će se u Dom sportova

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
02.03.2016.
u 08:14

Nakon što malonogometaši Dinama nisu mogli dobiti dvoranu koju, naravno, plaćaju, gradonačelnik ih je pozvao na sastanak.

Gdje će svoje utakmice igrati Futsal Dinamo u proljetnom dijelu sezone? Na to pitanje čelnici malonogometnog kluba Dinamo tražili su odgovor od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, kojem su u ponedjeljak navečer poslali pismo.

Klub su osnovali Dinamovi navijači koji su proteklih godina bili opozicija Zdravku Mamiću i njegovu načinu vođenja kluba te tražili da o klupskoj sudbini odlučuje skupština po principu jedan član – jedan glas. Napustili su tribine Maksimira, osnovali klub upravo po takvom modelu te su na taj način željeli pokazati da se klub može voditi i da to funkcionira.

No, gdje god su mogli, članovi Futsal Dinama nailazili su na probleme. U pismu su napisali da su u posljednjim dogovorima sve opstruirali nadležni u gradskim institucijama te u Zagrebačkom nogometnom savezu pod vodstvom Damira Vrbanovića i Ivice Šparavca. Naravno, aludirali su na to da Mamićevi ljudi vode nogometni savez.

Podsjetili su na to da su dosad sve termine plaćali po punim cijenama te da na njihovim utakmicama nije bilo nijednog jedinog incidenta.

Naravno, željeli su igrati u Domu sportova jer bi tamo na utakmice mogao dolaziti velik broj navijača koji prate klub.

– Gradonačelnik Bandić reagirao je i pozvao predstavnike Futsal Dinama na sastanak koji će se održati u četvrtak. Poznavajući gradonačelnika, to će biti riješeno i Dinamo će igrati u Domu sportova – poručili su iz ureda Milana Bandića.

>>Dinamo se obratio gradonačelniku Bandiću: 'Zašto ne možemo igrati u Domu sportova?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije