Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKA POMIRENJA

Metličić i Šprem opet o izborniku: 'Možda smo rekli nešto što ga je zaboljelo'

Petar Metličić
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
30.01.2022.
u 21:42

- Sigurno da može biti bolje i lošije. Ja sam iskreno uvijek bio veliki emotivac, možda nekad i preveliki. Možda bih neke stvari napravio drugačije - rekao je Metličić

Nakon što je Europsko rukometno prvenstvo završilo pobjedom Švedske, stručni komentatori RTL-a Petar Metličić i Goran Šprem osvrnuli su se kritike koje su slali na račun našeg izbornika Hrvoja Horvata.

- Ništa zločesto, nikakvo podcjenjivanje ni udaranje. Odmah ću reći tu se misli na trenera Horvata. Što god je bilo rečeno s ove naše strane, ja vjerujem da će i Peri biti drago što ću to reći. Možda mi i jesmo rekli nešto što je nekoga zaboljelo, što uši ne vole čuti... Ali ja ću se ovom prilikom ispričati ako je netko nešto krivo shvatio. Ništa iz zle namjere, samo u najboljoj namjeri. I mi smo ljudi, mi smo grešni. Horvat griješi, griješimo i mi. Ali idemo sve gledati kao pozitivu, kao projekt koji Hrvatskoj nije završio kako smo mi mislili. Idemo iz njega izvući pouke i idemo napraviti da to ne ispadne negativno prepucavanje nego da je to sukob mišljenja - rekao je Šprem.

Najviše reakcija izazvalo je prepucavanje Metličića i Horvata pa se naš legendarni desni vanjski osvrnuo na to.

- Mislim da je manje više sve rečeno. Sigurno da može biti bolje i lošije. Ja sam iskreno uvijek bio veliki emotivac, možda nekad i preveliki. Možda bih neke stvari napravio drugačije. Kažem, što je rečeno, rečeno je. Trebamo to ostaviti iza sebe, koncentrirati se na naš rukomet, da budemo što bolji, što uspješniji u budućnosti. Ove godine nismo imali sreće s koronom i nadam se da nam sljedeće natjecanje, prije svega, korona neće određivati tim i da ćemo biti maksimalno kompletni i da će ići najbolji - rekao je Metličić i dodao:

- Imamo jako dobar ždrijeb za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Najvažnije je da hrvatski rukomet bude tu, da se vrati u borbe za, evo recimo da dođe do nedjelje. Da svi na kraju budemo zadovoljniji. To je na kraju najvažnije i najbitnije, a mi svi ostali smo manje važni.

>> Pogledajte i video

Komentara 8

BU
Bubalamala
07:10 31.01.2022.

Trener hrvatske reprezentacije nebi se trebao upuštati u razgovore ovih " stručnjaka " oni su možda bili dobri rukometaši ali njihove kritike a pogotovo naćin kako to ćine izvan je svake pameti.

KL
Klavocin
08:45 31.01.2022.

Nisam fan Horvata, jer nikog nije vodio osim cementare, ali ovi komedijaši su još gori, nikog nisu vodili a samo kritiziraju. Metličić je bio pomoćnik babiću i kad mu je ponuđeni da bude izbornik odbio je i rekao je da nije još spreman. Ak nije spreman nek ne kaki. Mi nemamo ni struku ni igrače kakve smo imali, imamo gobca i ko hoće sa njim taj je na stradao. Moramo mlade trenere poslat u Skandinaviju da se nauče brzoj igri i uzet stranca za trenera

RO
rokoxy1
07:58 31.01.2022.

Podrzavam javnu raspravu Petra Metlicica i Sprema ,mora se moci reci neke stvari ,ovijek temelj ocistiti pa ici na dalje Treba i Horvatu dati sansu , ali mora imati sange i odgovoriti javnosti na sav pitanja i ako mu trebaba podrska mora je javno reci damu se moze pomoci .nista uguravat pod tepich.cista svijet najaca snaga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije