Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dug povratak: Nezgoda nakon poraza od KAC-a

Medvjedima pukla guma pa ju je Joel Prpić spretno promijenio

prpić
pixsell
04.03.2011.
u 18:56

Mislim da je Joel, dok je igrao u japanskoj ligi, usput radio u fušu kao mehaničar – zabavljao je Kristan komentarima

U jedan u noći, malo prije Brežica, hokejaši Medveščaka mirno su spavali u autobusu vraćajući se iz Klagenfurta nakon poraza. A onda ih je probudilo jako zanošenje autobusa u lijevu stranu. Šofer Pejo stao je te vidio da je pukla prednja guma.

– Ma skužio sam ja da nas posljednjih 10 minuta nekako čudno zanosi – komentirao je vratar Medveščaka Robert Kristan.

Oružari Željko Lončar – Monkey i Toni Krpes odmah su se primili posla, no zapelo je već na početku jer su vijci na kotaču bili zahrđali i nisu se mogli odviti. No onda je u pomoć priskočio najjači medveščakovac Joel Prpić te pokazao umijeće u baratanju odvijačem.

Uto su stigli i navijači koji su se vraćali iz Klagenfurta. Prpiću nisu ponudili pomoć jer mu je predobro išlo, već su svoje ljubimce ponudili pivom i rakijom.

– Ne, hvala – glatko su odbili igrači, možda i zato što ih je slušao trener Douglas Bradley, grijući se u toplom autu kojim su putovali novinari te ližući sladoled što ga je koju minutu prije kupio na benzinskoj.

– Dobro smo prošli, kad sam prije nekoliko godina radio u Njemačkoj, zapalio nam se autobus dok smo se vraćali s jednog gostovanja – otkrio je Bradley.

– Ajmo, Monkey, kad će više to! – šalio se Kristan na račun oružara Lončara, koji mu je u tom trenutku sigurno htio baciti odvijač u glavu, no onda je shvatio da ne bi bilo pametno ozlijediti najboljeg pojedinca Medveščaka ove sezone.

Nakon više od sat vremena muke s gumom, Prpić je slavodobitno uzdignuo ruke i rekao.

– Jesam je, možemo krenuti!

– Nadam se da si dobro zavrnuo kotač, da nećemo sletjeti negdje po putu – odgovorili su mu suigrači.

U tri sata ujutro medvjedi su napokon stigli pred Dom sportova.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
makso
20:38 04.03.2011.

odvijačem su odvrnuli i zavrnuli kotač, ha mamlaze - šarafcigerom znači, a da nisu možda ključem, okastim ili cjevastim

BI
billynik
11:54 06.03.2011.

E novinarstva i članka, za ne vjerovat.

VA
vatra
23:22 08.03.2011.

.....i živjeli su sretno još puno, puno godina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije