Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanadski branič

Medveščakovo pojačanje: Doveli igrača koji se dopingirao!

Medveščak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.01.2014.
u 09:00

- Ryan će nam donijeti potrebnu dubinu na mjestu beka, a moći će odmah zaigrati kada neki od sadašnjih igrača ispadne

Kanadski branič Ryan O’Connor (21) novo je pojačanje Medveščaka. Stigao je iz švicarskog Davosa, gdje je igrao od početka ove sezone. S mladom kanadskom reprezentacijom osvojio je svjetsko zlato prije četiri godine, dok je prije tri proglašen najboljim bekom SP-a!

No, postoji “kvaka” kako je igrač s takvom biografijom tako mlad završio u Europi, a nije se okušao u NHL-u. Naime, prije tri sezone pao je na dopinškom testu i tako si zatvorio vrata profesionalnog hokeja u Americi.

Tada tek punoljetni O’Connor uzimao je metilheksanamin, koji su koristili mnogi atletičari da bi poboljšali rezultate.

- Ryan će nam donijeti potrebnu dubinu na mjestu beka, a moći će odmah zaigrati kada neki od sadašnjih igrača ispadne - rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox. No, pitanje je hoće li, jer da je O’Connor toliko dobar, Davos ga se ne bi riješio iako je ugovor s njim imao do 2018. godine.

Komentara 1

PA
pagora23
17:29 05.01.2014.

Čemu ovakav naslov vi ste ipak naša novina bez obzira na Austrijski kapital koji ne oprašta košaricu EBEL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije