Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska liga, 9. kolo

Medveščak se lako obračunao s POŠK-om

Milaković Hrvatska
Hrvoje Jelavić
29.01.2011.
u 20:04

Primorje pobijedilo Primorac s 12:9 a ostali su favoriti - Mladost, Jug i Jadran (HN) - do pobjeda došli bez većih teškoća

U prvom susretu devetog kola Jadranske lige vaterpolisti Medveščaka su na svom bazenu u Utrini pobijedili splitski POŠK sa 16:10 (5:1, 4:3, 3:2, 4:4). Najviše pogodaka za medvjede postigao je bivši mladostaš Marko Martinić - tri. Po dva pogotka postigli su Čule, Jakovac, I. Milaković, Ćuk, Samodol i Blažević a jedan Vegar.

Strijelci za goste bili su Bautović (2), Scherbl (2), Wall (2), Prižmić, Benić, Popović i Matutinović.  

Ostali rezultati: Mornar - Jug 10:16, Cattaro - Mladost 2:16, Šibenik - Jadran (HN) 6:13, Primorje - Primorac 12:9.

Poredak: Primorje 25 (s utakmicom više), Mladost 18, Jug 17, Budva 16, Primorac 15, Jadran (HN) 14, Mornar 13, Medveščak 10 itd.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije