Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač nas pohvalio

Mediji u Srbiji: Skandali, incidenti, kaos! Igrač Srbije: Hrvati, svaka čast!

Navijači: Hrvatska - Srbija
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/15
12.01.2018.
u 22:57

- Stvarno bih se želio zahvaliti hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen, rekao je Marsenić.

Hrvatski rukometaši večeras su na terenu pokazali da su kvalitetniji od Srbije, što je, realno gledano, i bilo očekivano. Kauboji su sjajnom predstavom došli do pobjede 32:22.

Naše igrače nosila je publika koja je navijala od prve do zadnje minute, a svojim ponašanjem, uz nekoliko manjih iznimki, ostavila odličan dojam.

Naravno, mediji u Srbiji ne slažu se s tim, oni od svega žele napraviti skandal pa tako dodatno zatežu odnose i narušavaju atmosferu.

Navijači: Hrvatska - Srbija
1/9

Pa tako kad otvorite naslovnicu Kurira možete vidjeti kako dominiraju naslovi: "Skandal u Splitu". "Kaos u Splitu", "Incidenti u Split"...

Slično pišu i drugi mediji u Srbiji. Primjerice, Blic ima naslov "zvižduci i uvrede".

Međutim, da ne bi ispalo da samo mi imamo drugačije mišljenje od njih, izdvojili smo izjavu rukometaša Srbije Mijajla Marsenića.

- Stvarno bih želio zahvaliti hrvatskim navijačima, pozitivno sam iznenađen, rekao je Marsenić.

Komentara 66

PI
pinkec
23:04 12.01.2018.

Velikosrpska politika je uvijek tu, sa našim susedima, a njihovi novinari pišu ono što moraju, inače nema plate ni radnog mjesta!

DU
Deleted user
23:02 12.01.2018.

"Mediji u Srbiji"???? Prestao čitati....2086. god će djeca u školama učiti da je u stvari Srbija pobjedila Hrvatsku....koga interesira kaj mediji iz Srbije uglavnom lažu?!

DU
Deleted user
23:07 12.01.2018.

Tko otvara Kurir? VL jedino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije