Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajno ozračje

Poljubac predsjednice Grabar-Kitarović sa suprugom oduševio navijače

Navijači: Hrvatska - Srbija
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
12.01.2018.
u 21:52

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem

Poljubac predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio je navijače u Spaladium Areni tijekom rukometne utakmice sa Srbijom.

Naime, običaj je da se par kojega uhvati kamera mora poljubiti, a gledatelji u dvorani to vide na velikom ekranu. Ovaj je put kamera zumirala predsjednicu i njenog supruga u loži pa Kitarovićima nije bilo druge nego prihvatiti pravila igre.

Navijači: Hrvatska - Srbija
1/5

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem. Još jedna potvrda odlične atmosfere na otvaranju Europskog prvenstva.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović fotografirala se s izbornikom nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem i hrvatskim nogometnim reprezentativcem Ivanom Perišićem.

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 139

KA
kacavenda
22:07 12.01.2018.

Prelijepo, bravo HR

Avatar tonci123
tonci123
22:07 12.01.2018.

Kraljica Kolinda

HR
Hrvatska
22:09 12.01.2018.

Kraljicaa nasaa volimoo jee!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije