Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Mediji u Srbiji, BiH i ostatku regije oduševljeni Dinamom, posebno jednim igračem!

Šahtar - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/9
22.10.2019.
u 22:12

Odlična predstava igrača Nenada Bjelice popraćena je i u susjednim državama, a vodeći tamošnji portali pišu o velikom bodu koji je Dinamo izvukao protiv velikog Šahtara

Dinamo je bio na korak do pobjede nad Šahtarom u Ligi prvaka, odigrao je 2:2 u Harkivu, ali je po igri bio bliži pobjedi, imao je i 2:1 vodstvo i velika je šteta što nije upisao sva tri boda i napravio ogroman korak prema novom prezimljavanju u Europi.

Odlična predstava igrača Nenada Bjelice popraćena je i u susjednim državama, a vodeći tamošnji portali pišu o velikom bodu koji je Dinamo izvukao protiv velikog Šahtara. 

Dinamo je već pokazao da se zna vratiti, da ne gubi glavu i kad je u minusu, nastavio je i u Harkivu igrati i to mu se brzo vratilo, već u 25. minuti Dinamo je izjednačio. Moro je napravio sjajne stvari na sredini, Oršić probio i ubacio a Dani Olmo na prvoj vratnici precizno pogodio.

Upravo se o sjajnom Španjolcu raspisao Dnevni avaz koji je tekst o Olmu počeo naslovom: Pogledajte zašto pola Europe luduje za Danijem Olmom.

Olmo uistinu oduzima dah svojim igrama i prava je šteta što je odabrao reprezentaciju Španjolske, ali do tada ćemo uživati u njegovim predstavama u Europi i HNL-u. 

- U Grupi D u susretu između Šahtara i Dinama viđen je zanimljiv duel, ali na kraju nije bilo pobjednika - piše Kurir

- Dinamo prokockao pobjedu u Ukrajini - naslov je na portalu SportSport.ba

- Dinamo ispustio senzaciju! Zagrepčani zamalo dobili i Šahtar u Ligi prvaka - piše Blic

- Dinamo dao dva gola, pogodio dvije stative i osvojio veliki bod u Ukrajini - naglašava crnogorski portal Vijesti

- Šahtar i Dinamo podijelili su bodove u Harkivu rezultatom 2:2, obje momčadi sada imaju četiri boda - piše slovenski RTVSlo

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao igrač Dinama Bruno Petković

 

 


 

 

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
23:43 22.10.2019.

Jedino sam mogao gledati tekmu preko srpske arene, pa kad je dinamu dosuđen penal ovaj komentator kad u nesvjest nije upo, nije progovorio 5 minuta. Toliko o tome....

LA
Lajša
23:09 22.10.2019.

Evo u Kragujevcu ludilo. 1000 ljudi poslije utakmice izašlo na ulice i skandiraju Dinamo!!!

TO
tonimohave
04:00 23.10.2019.

U Knez Mihajlovoj ludilo,ne mos proc od sahovnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije