Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov trener

Bjelica odlučno odgovorio Ukrajincima, njegove riječi oduševit će navijače!

Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
22.10.2019.
u 21:20

Bjeličina družina vodila je s 2:1 i velika je šteta što nije upisao sva tri boda i napravio ogroman korak prema novom prezimljavanju u Europi

Plavi su u Harkivu bili blizu velikog uspjeha, ali na kraju se moraju zadovoljiti bodom. 

Dinamo je u 3. kolu Lige prvaka bio na korak do pobjede nad Šahtarom, a utakmica je završila 2:2.

Nenad Bjelica
1/16

Bjeličina družina vodila je s 2:1 i velika je šteta što nije upisao sva tri boda i napravio ogroman korak prema novom prezimljavanju u Europi.

- Protivniku nismo dali previše šansi, bili smo na dobrom nivou. Imate li osjećaj da ćete proći dalje? Da, imam, rekao je samopouzdano Bjelica.

Koliko je bila nepredvidljiva situacija kada je Dodo zabio?

- Iskoristio je nepažnju naše obrane, i to se očekivalo od njega jer se radi o kvalitetnom igraču.

Kako ste se odlučili za prvih 11?

- Procijenili smo da će Petković biti puno opasniji posljednjiih pola sata jer nije trenirao pet dana, a Ademi je već bio u treningu te smo se stoga zato odlučili za ovu momčad - dodao je Dinamov trener Nenad Bjelica.

Komentara 14

AL
altruist
21:46 22.10.2019.

Bravo Dinamo, lijepo vas je gledati!

Avatar Tippler
Tippler
21:58 22.10.2019.

odlična igra, bravo

Avatar dzambo
dzambo
22:33 22.10.2019.

Protiv Citija se igralo kak se igralo i netreba sad pretjerivati puno jer sad na primjer Atalanta igra potpuno otvoreno protiv Citija citavu tekmu i trenutno gubi sa 5:1...a do kraja je jos 20-tak min. tak da je Bjelica dobro odlucio protiv Citija i sacuvao gol-razliku...ALI sad je 2. mjesto dohvatljivo i na to treba ic.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije