Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u Hrvatskoj olimpijskoj kući u londonu

MAX!: Kate je hotel Pelham preskup, HOO-u nije

London 2012 hotel Max
MAX
11.05.2011.
u 18:31

Kuća HOO-a, kao ni kuće ostalih zemalja, nije u blizini borilišta. Nalazi se u elitnoj četvrti Kensington.

Iduće godine London će biti domaćin Ljetnih olimpijskih igara, koje će se po mnogo čemu razlikovati od svih dosadašnjih igara. Osim neviđenih sigurnosnih mjera na koje će britanska metropola potrošiti, procjenjuje se, oko dvije milijarde funta, zanimljivo je da će olimpijske kuće većine zemalja biti smještene daleko od natjecatelja, odnosno od olimpijskog sela.

Hotel s pet zvjezdica

Hrvatska olimpijska kuća također neće biti smještena u blizini borilišta, već u elitnoj gradskoj četvrti Kensington, u luksuznom butik-hotelu Pelham s pet zvjezdica.

– Čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora dovršili su sve pregovore i unajmili naš hotel na 22 dana. Riječ je o cijelom hotelu, svih 58 soba, te svem osoblju koje hotel zapošljava – ističe voditelj hotela Pelham Luca Perletti koji nas je proveo budućom hrvatskom olimpijskom kućom.

Soba za 250 funta

Posrijedi je luksuzan hotel koji se prostire na četiri kata i u kojem je svaka soba uređena u drukčijem stilu – od baroka do moderne – s velikim krevetom s baldahinom, vlastitom prostranom kupaonicom s kadom i tušem, najnovijim čudima tehnologije i pogledom na najljepše gradske vizure. A najzanimljivije je koliko taj impresivni hotel s pet zvjezdica stoji. Svuda u svijetu luksuz se plaća suhim zlatom, a u Londonu, gradu poznatom po skupoći, to je još mrvicu skuplje.

– Najniža cijena sobe u našem hotelu je 250 funti, ali kako je HOO zakupio cijeli hotel, riječ je o posebnoj svoti koja je kreirana za njega. U tu cijenu ulaze i tri dnevna obroka koja će se sastavljati prema željama gostiju.

Voditelj hotela otkrio je i najčuvaniju tajnu:

– Kate Middleton s obitelji je uoči vjenčanja, a prije nego što se odlučila za Goring, razgledala i naš hotel, bila je ozbiljno zainteresirana za nas, ali prevagnula je niža cijena koju je ponudio menadžment Goringa. Šteta, bio bi to neprocjenjivi imidž za naš hotel.

Cijelu priču pročitajte u Maxxxu.

Komentara 7

HE
heron
18:50 11.05.2011.

ma ima se, pa nek se troši...

OB
-obrisani-
20:36 11.05.2011.

mi smo sportska velesila..haaa...imamo mi novaca

EU
EUfan
08:54 12.05.2011.

Ma nema problema! Uzeće još jedan kredit sa povoljnom kamatom od 10 %. Kao i sve u Hrvatskoj i luksuz je na kredit. Hebiga, jednom se živi, a poslije baš ih briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije