Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNA LIGA

Matković zabio osam koševa u pobjedi Pelicansa

ITA, Eurobasket 2022, Großbritanien vs Kroatien
EXPA/ laPresse/ #OK#
14.07.2023.
u 12:51

Matković je na parketu proveo 21 minutu postigavši osam koševa uz šut 4-11, te dodao tri skoka, tri ukradene lopte, dvije blokade i asistenciju.

Hrvatski centar Karlo Matković postigao je osam koševa u pobjedi New Orleans Pelicansa 89-83 protiv Charlotte Hornetsa na NBA Ljetnoj ligi u Las Vegasu.

Matković je na parketu proveo 21 minutu postigavši osam koševa uz šut 4-11, te dodao tri skoka, tri ukradene lopte, dvije blokade i asistenciju.

Bio je to njegov četvrti nastup u Ljetnoj ligi uz prosjek od 20.2 minute, sedam koševa, 4.3 skoka, 2.3 blokade i jedne asistencije.

Pelicanse su do pobjede predvodili Dereon Seabron sa 20 koševa i šest asistencija, te Dyson Daniels sa 16 koševa i pet asistencija.

Kod Hornetsa istaknuo se James Bouknight sa 28 koševa i sedam skokova.

Za New Orleans je ovo bila treća pobjeda uz jedan poraz u Ljetnoj ligi, dok su Hornetsi upisali četiri poraza.

Matkovića su Pelicansi izabrali na draftu 2022. godine kao ukupno 52., a prošle je sezone ovaj 22-godišnjak igrao za Cedevitu Olimpiju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije