Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE SE S NJIM?

Mateo Kovačić iznenadio izjavom o Hrvatskoj, ovo će izazvati polemike

Kovačić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
23.03.2019.
u 09:41

Mateo Kovačić poručio je da imamo talentirane igrače, ali da smo lijeni

Hrvatska je država sa strašno talentiranim igračima, ali nam fali volje raditi. Ne treniramo baš puno - poručio je u Mateo Kovačić u intervjuu za službenu stranicu Chelseaja nakon što je protiv Azerbajdžana odigrao 50. utakmicu za hrvatsku reprezentaciju.

Kovačić se prisjetio i dolaska u Dinamo.

- S deset godina igrao sam za Linz protiv Dinama u Zagrebu i svidio sam im se. Dvije godine sam išao na natjecanja i igrao s njima, a onda su odlučili moju obitelj vratiti u Hrvatsku. Bio je to jedan od najljepših dana u mom životu. Bio sam malo tužan jer sam napuštao svoje prijatelje i školu, no znao sam da ću to naći i u Hrvatskoj. Ali teže je bilo mojoj obitelji... Imali su odlične poslove, sestre su mi tamo išle u školu... Ali eto, odabrali smo odlazak i to je bio savršen izbor. S 12 sam otišao u Hrvatsku, a imali smo čudesnu generaciju tamo.

Kovačić je s 14 godina slomio nogu i karijera je bila upitna.

- Vjerovali smo Bogu i znali smo da ću se vratiti. I vratio sam se! Sa 16 sam došao u prvu momčad, a prva utakmica je bila zaista posebna. Prošlo je dugo vremena, no zabio sam u njoj, bio je to pravi dan za pamćenje! Moj otac je bio najsretniji jer se najviše mučio dok sam bio ozlijeđen i taj gol je bio za njega. Mislim da je on sada najponosniji na svijetu.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao uoči Mađarske

Komentara 23

JO
josip
09:55 23.03.2019.

ništa nije slagao! u našim klubovima se puno manje radi nego vani i kad mladci odu vanka imaju problema sa intezitetom treninga...

B2
bordon 2
10:01 23.03.2019.

Ja sam mislio Tko zna što je izjavio prema pročitanom naslovu, ali rekao je dečko istinu. Lijeni smo i to u svemu - ne samo u nogometu. To nam je ostalo u naslijeđe iz one države. Kad se s nekim družiš sve više sličiš na njega, a mi smo se puno družili sa Srbima. I danas neki govore kako razlike između nas i srba ili su minimalne ili ih uopće nema. To su oni čiji su se preci svojski trudili, čak i sa oružijem u ruci da nas pripoje Velikoj Srbiji koja se najprije zvala kraLJEVINOM shs. pA jUGOSLAVIJOM U RAZNIM VARIJANTAMA. dANAS JE TO SVE NAKON TOLIKO GODINA, TEŠKO IZBACITI IZ NAS!

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
11:38 23.03.2019.

Istinu je rekao, talentirani smo ali vise volimo šank! Tako i u mome slučaju, trebao sam biti, ali nisam...al sam sada dobar u pikadu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije