Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI SLUŽBENI DETALJI

Maskirani razulareni huligani bježali i bacali palice, objavljeni detalji rata navijača, pogledajte fotografije

30.10.2022.
u 15:17

Kaos na zagrebačkim ulicama uoči utakmice Lokomotive i Hajduka traje od sinoć...

Kaos na zagrebačkim ulicama uoči utakmice Lokomotive i Hajduka traje od sinoć, policija pokušava zaustaviti razlurane horde huligana da u svojim očigledno dogovorenim orkšajima ne dovedu do krvoprolića. U centru grada došlo je do masovnog okršaja Torcide koja navodno prati Hajduk na utakmicama, a zapravo na gpostovanja ide s drugom namjerom te Bad Blue Boysa, ljudi su ležali na ulicama, a baklje su letjele zrakom. Opširnije informacije od policije tek očekujemo, a tijek događanja možete pratiti OVDJE.

1/8

U međuvremenu, zagrebačka policija potvrdila je kako je jutros rastjerala hordu maksiranih osoba u kvartu Sloboština nakon dojave građana o okupljanju više osoba u parku. Policija je izvjestila kako su vjerojatrno čekali gostujuće navijače te da je spriječen njihov sukob.

Prilikom bijega huligani su odbacili arsenal oružja, većinom palica koje su nosili sa sobom. Policija je nakon intervencije zahvalila građanima.

- Jutros oko 10 sati građani su dojavili policiji o okupljanju osoba u Parku mladenaca u Sloboštini koje su maskirane te imaju bejzbolske palice. Po dojavi, policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja uočili više osoba koje su odbacile drvene palice i dale se u bijeg prema Trnskom, a što je upućivalo na moguće planirani sukob navijača s gostujućim navijačima. Policijski službenici utvrdili su identitet pet osoba za koje je potvrđeno da su pripadnici domaće navijačke skupine, dok je jedna osoba dovedena je u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta. Na mjestu događaja policijski su službenici pronašli više drvenih palica koje će biti kriminalističko-tehnički obrađene. Kroz ovakvo postupanje policije spriječen je mogući planirani sukob u kojem su svi oni trebali sudjelovati, detalji su koje je objavila zagrebačka policija.


 

 

Komentara 23

VA
valides
15:33 30.10.2022.

Negdje im se igrači smiju dok sjedaju u svoje AMG i Brabuse...

SA
sargu123
15:41 30.10.2022.

Zatvor i jako visoke novčane kazne, tolike da moraju imovinu prodati da bi platili. Na ponos roditeljima te rulje.

PO
poluprovokator
15:38 30.10.2022.

Otkud im volja mlatiti se brutalno držalima krampova (na slici)- s time u rukama im namjera nije samo ozljediti nekoga nego puno gore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije