Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE I OLIĆ

Mandžukić zabio oba gola u pobjedi Wolfsburga!

Mario Mandžukić
Pixsell
15.10.2011.
u 17:47

Vukovi su sa 2:1 na svom terenu svladali Nürnberg, a Mandžo je prvo u 25. minuti zabio glavom, a potom i iz jedanaesterca za konačnih 2:1. Olić je odigrao posljednjih 15 minuta u pobjedi Bayerna 4:0 nad Herthom.

Mario Mandžukić postigao je oba pogotka u domaćoj pobjedi Wolfsburga 2:1 protiv Nürnberga u 9. kolu Bundeslige. U akciji, koju je počeo Lakić probojem po strani, Mandžukić se nakon asistencije Dejagaha samo naklonio i glavom zabio u praznu mrežu za 1:0 u 25. minuti. Gosti su izjednačili u 70. minuti preko Eiglera, no sva tri boda vukovima udarcem iz jedanaesterca svojim je drugim golom donio Mandžukić. Felix Magath pokazao je koliko vjeruje našem nogometašu odabravši ga da puca s bijele točke. Bivšem igraču Dinama ovo je bio peti prvenstveni pogodak ove sezone. I Lakić i Mandžukić odigrali su svih 90 minuta.

Nogometaši Bayerna nastavili su s dominacijom u Bundesligi pobijedivši s uvjerljivih 4:0 Herthu na svojoj Allianz Areni, a nama je najvažnija vijest da je posljednjih 15 minuta odigrao Ivica Olić, prvi put nakon ozljede bedrene kosti 20. kolovoza. Danijel Pranjić svih je 90 minuta odgledao s klupe pričuve. Junak pobjede Bavaraca bio je Mario Gomez s dva gola, a po jedan su zabili Schweinsteiger i Ribery. Zanimljivo, Gomez je došao već do 10 prvenstvenog gola ove sezone.

Rezultati 9. kola Bundeslige: Wolfsburg - Nürnberg 2:1, Bayern - Hertha 4:0, Mainz - Augsburg 0:1, Borussia (M) - Bayer (L) 2:2, Stuttgart - Hoffenheim 2:0.

Poredak: Bayern 22, Borussia (M) 17, Borussia (D) i Werder 16, Bayer Leverkusen 14 bodova...

Komentara 4

ED
europski dinamo
18:53 15.10.2011.

Bravo Mandžukić.Još jedan u nizu osporavanih Dinamovih igrača da ga se gura u reprezentaciju.Osporavali su Modrića,Eduarda,Lovrena,Vukojevića.......danas osporavaju Vidu i Sammira,sutra će Kovačića. Bit će tako dokle god Mamić vodi Dinamo.

XI
xiulo
21:05 15.10.2011.

da nema mamića i dinama hrvatska liga i reprezentacija bi bili u rangu klubova i reprezentacija kazahstana i malte

BR
brckohr
23:55 15.10.2011.

Mandzi svaka cast...drzi Wolsfburg i zabija svako malo a Mamic nek se drzi dinama i nikam dalje!! NJEGOVE IZJAVE I GURANJE SAMIRA I BADELJA U REPKU JE VAN SVAKOG KOMENTARA!! ZELIM HR REPKU A NE MAMICEVU REPKU!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije